nafouklé bříško

18.12.2008

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli máte pocit nafouklého bříška jsem teprve 7+5 ale břicho mám hodně nafouklé. Nebo nějakou radu co bych neměla jíst, možná to mám z jídla :r: děkuju

já si ze začátku těhu připadla strašně nafouklá, ani jsem neměla chuť k jídlu. Bříško jsem přitom neměla, ale přišla jsem si strašně nadmutá. Postupně to přešlo a teď se takhle cíítm, jenom když si dám fakt nadýmavý jídlo (luštěniny, zelí...). Tak přeju, ať tě to taky přejde. Mě to začalo přecházet až tak ke konci čtvrtýho měsíce.

Ahoj, měla jsem to taky a mám vlastně doteď, hlavně na večer vypadám jak balón. V těhotenství se údajně (dle chytré knížky) zpomaluje pohyblivost střev. Měla by ses vyvarovat potravin, které způsobují nadýmání, nicméně pomáhá to jen trochu (vlastní zkušenost).

In reply to by snoopy

Ahoj Snoopy,
no hlavně večer mám pocit že bouchnu nebo uletím :) Knížku si koupím až po Vánocích, myslím si, že nějakou dostanu pod stromeček. Nechci manželovi kazit radost, že už nějakou mám, minule jsem se dívala na internet po nějaké a hned mi hlásil at raději počkám třeba mi něco přinese jéžíšek. :\x:

Ahoj tak to znam je to z jidla cibule a luskoviny mi delali nejvetsi problemy jo a zeli ale kdyz ja mela na to takovou chut tak co ze jo, pak jsem trpela. rada:kup si espumisan je pro tehotne a pomaha mi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka