vánoční dárek

21.12.2008

Ahoj snažilky, tak to vypadá, že moje účast ve snažilkách úspěšně končí a budu se moci přesunout do těhulek. Mám dva pozitivní testy. V pondělí ráno udělám třetí a půjdu k doktorovi na (doufám) potvrzení. chtěla bych dát příteli originální dárek k vánocům: těhotenskou průkazku a botičky. Doufám, že mi to vyjde. Už od pátku jsem jak na trní, ví to zatím jen moje kolegyně v práci a teď vy. Dělám malé narážky, ale zatím se držím. Naštěstí mi není viditelně nevolno tak to jde, dnes v krámě v hicu to sice bylo jen taktak, ale i úklid trochu šidím, abych se moc nenamáhala.Nevím jestli to je náhoda, ale zadařilo se poté co jsem začala brát sirup RA-VIT, hned první měsíc, jinak se snažíme od července. Od některých jsem slyšela, že funguje tak jsem ho zkusila.Doktor sice říkal, že kyselina listová pomáhá při těhotenství usídlování vajíčka a tak. Tak fakt nevím čí to je zásluha.
Tak mi držte pěstičky,ať mi to zítra doktor potvrdí. V každém případě dám vědět.
Ahojky

jupiiiiiii :qu: :qu: :qu: gratuluji :\x: :\x: :\x: konecne nejaka tehulka s prekrasnym darkem pod stromecek :qu: :qu: :qu: :/;x: :||): :cc): :a:

Ahoj, moc gratuluji! Dárek to bude opravdu ten nejkrásnější! To s tou průkazkou nevím, já jí dostala až konec 14tt.

Je to nadherna zprava.. ;) :one: :one: Kez bych ji taky za cas dostala..-) Moc ti to preju a uzij si to :) :a:

Tak to moc gratuluji k nejkrásnějšímu Vánočnímu dárku :cc): :c: :one: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

mooooc gratuluju...odpočívej a užívej si...jen si nejsem jistá, zda ti už na první kontrole dají TP, mně ho dr. slíbil až po 15tt :( , ale třeba máš lepšího :\x: a budete mít pod stromečkem nádherný dáreček :qu:

In reply to by Ivka

Bude stačit když mi potvrdí, botičky bych koupila. A průkazka bude dodatečně. Nevím jsetli jí dostanu, před lety jsem jí dostala hned tak uvidím. Ale to jsem o to přišla, tak teď doufám, že to bude jiné.

Moooc gratuluju, je to bezva zpráva, že teď pár těhulek před Vánoci přibylo, moc Vám to přeju a trošičku závidím, ale určitě se každá taky brzo dočkáme //Hanča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka