Asi sem těhotná!!!

21.12.2008

Ahoj holky! Takže sedmiměsíční snažení a čekání se asi konečně vyplatilo, menstruaci sem nedostala a na testíku sou 2// :) :) Je hodně slabounká, ale to asi nevadí že? To je skvělý já se z toho snad zblázním radostí! Tohle budou moje nejkrásnější vánoce, vánoce splněných přání :)
Mám ještě jeden dotaz: Vůbec netuším na kdy se objednat k dr. aby mi to potvrdil?

Huráááááááááááá :w: :h: Moc gratuluju mám radost i za tebe :) :c: :one: ,jestli chceš vidět fazolku tak jdi až po svátcích :dance: .Jestli ti stačí potvrzení od DR.tak můžeš klidně zítra on pozná i tak těhu i když nic vidět nejde mamino :one: :e): :cc): :\x: :qu: :a:

Tak to ti také gratuluji, já jsem na tom teď stejně, viz můj příspěvek výše, Půjdu k doktorovi v pondělí a uvidím.Jsem taky šťastná a pořád tomu nemůžu věřit, že v bříšku něco malinkého je. Pořad se chodím na test koukat :-)
Tak doufám, že nám to vyjde.
Zdravím

Moc ti gratuluji, nádherné překvapení k Vánocům - to nejkrásnější :-)
Zkus počkat, jen tak pro sebe si můžeš třeba po dvou dnech udělat testík, abys viděla, že čárka tmavne, já to tak taky dělala:-) Ze začátku taky nebyla skoro vidět, to neva!!!

V pátek jsem měla dostat MS, dělala jsem testík a vyšly //, jenže ta druhá byla po stanovených minutách:-(.(asi až po deseti a slabá).... Dnes jsem test opakovala a opět stejný výsledek..... tak nevím :( Ale těhotenské příznaky mám a tak pevně věřím, že to klapne. Jednoho raráška už doma máme a co si tak pamatuju, tak jsem silnější čárku měla až cca týden po vynechání MS..
Katko, gratuluju a držím palečky... :a:

Tedaaaaa,no to je super a hezci darecek byt ani nemuze.. :) K Dr. urco ;) :a: az po vanocich pokud nebudou zadne potize..To je krasna zprava

jupíííííííííííííí gratuluji.moje první 2// byla taky slabe..a objednej se až po vanocich ted by nic neviděl

tak tomu rikam vanocni darecek k nezaplaceni :\x: :qu: ...to jsou teda opravdu asi nej vanoce, vid?mooooc grtuluju!...ja jsem sice uz v 6.mesici, ale taky to pro mne budou ty nejhezci vanoce, jelikoz to jsou prvni vanoce s malou v brisku!! :girl: :one: ..tak ti preju, aby bylo vse v poradku a prijemny tehu :\x:

Tak to je super zpráva!!! Nejkrásnější dáreček pod stromeček. Pokud nebudeš mít nějaké potíže, tak běž k lékaři, tak za 14 dní, to už bude vidět i na ultrazvuku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky