kojící podprcenka

21.12.2008

Ahoj maminy, potřebuju si koupit kojící podprsenku ale nevím jestli tu velikost co mi bude nebo třeba o číslo větší jestli se mi ještě prsa nezvětší. Prosím o vaše zkušenosti. Dík moc a přeji hezkou zlatou neděli

Kliknutím vložíte smajlíky:

už od více kámošek jsem slyšela, že nejlepší je koupit lambady-bolerka. dobré jsou prý v tescu nebo normálně u ťamíků. Nejsou drahé a posloouží prý úplně stejně tím že jsou elastické, jen vyhrneš a kojíš. takže já na nějakou kojící podprdu prdím .)))))radila nám to i sestra v předporodním kurzu. :a:

Ahoj
Mně sestra ponaučila - má 5 dětiček, že kojící podprdu je nejlepší koupit až po porodu.
Je to strašně indivivuální, jak moc se prsy zvětší, to mi potvrdil i lékař.
Také jsem koukala na webu: www.batolátko.cz a www.babyexpert.cz
jsou tam docela levní, ale ty velikosti - no nevím.....
Já měla před těhu 75B-C a teď v 31tt mám 75 E, jak to bude po porodu si netroufám odhadnout....
Dle mé sestry, mají stejný efekt i tzv. bolérka - elastické, sportovní podprsenky nejlépe bezešvé a bez kostit. Nosím je už těď - mají pod prsy tak jakoby zpevněný proužek, takže prsa i hezky drží a nikde netlačí.
pohodové těhu přeje
Lisa

ja jsem si koupila dve a taky o cislo vetsi. Porodni aistentka nam rikala at si koupime vetsi,ze po porodu se ty prsa teprve nalijou a budou tak o tri cisla vetsi. :00: :s:

Ahoj,ja sem si kupovala podprsenku o cislo vacsi.Zmerila jsem se a podle tabulky jsem si nasla svoji velikost,ale koupila jsem si o cislo vecsi.Kupovala jsem na www.emanuela .cz.Bavlnena podrsenka NATURELA,odepinajici se kosicky za 270 korun.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka