Lednový holky už máte hotovo ?

21.12.2008

Ahoj holky lednový, chci se zeptat máte už vše připraveno ? tašku do porodnice, papíry, výbavičku pro mimi atd ? mně chybí ta taška do porodnice jinak už jsme ready :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

už jsem si dovezla věci na miminko, musím je sice ještě vyprat a vyžehlit,ale nechám to až po vánocích, teď už to nezvládám, stejně tak ostatní věci včetně tašky do porodnice, o víkendu manžel pohlídá děcka a já se do toho konečně pustím nachystání postýlky a vyprání kočárku nechám na něm, až budu v porodnici
termín mám až 23.1., takže mám naštěstí ještě docela dost času.aspoň doufám:-)))

Ahojky!!! Tak já už mám také vše ready. Jen postýlka čeká na manžu, až ji složí. Respektive, až budu v poro, musí dát do pucu celou ložnici. Jinak jsem dnes 35+3tt, ale raději jsem si chytala vše dopředu. Přeci jen, teď ty svátky a v lednu s tím pupkem už se mi nebude chtít někde běhat. Tak pa, krátí se nám to!! :-)

No tak to já už jsem připravená asi 2týdny. :) Máme tašku do porodnice, pak když pojedeme domů, vše vyprané, vyžehlené, postýlka je připravená, vše nakoupené, kromě hraček, uvidíme co dostaneme po porodu... :) teď už jen relaxuju a čekám kdy to na mě příjde. Mám termín na 12.1 ale už jsem otevřená na 1cm takže to může přijít kdykoliv, navíc pan dr mi řekl že je to krásně připravené k porodu tak se s manželem a celou rodinou těšíme. :a:

hlasim, ze mam hotovo. Jenom tasku do porodnice nemam sbalenou, ale vsechny veci do ni mam uz koupene, jen to tam nahazet.... :) mam termin az 17.1., tak je jeste cas. tak holky kdo pojede prvni?

AHoj, tak já už mám nachystáno snad všechno. Zítra začínám 39 tt a termín je za 10 dní!!!! Jsem zvědavá, kdy to nakonec bude. Tašku mám připravenou od 34 tt a vypráno a vyžehleno už několik měsíců - neměla jsem prostě co dělat... Tak se zatím mě papa :a:

no tak já už mám vypráno , vyžehlíno , tažky do porodnice jsou jakž takž připravené (jen to ještě zkouknu mezi svátkama) no apapíry už žádné nikam vozit nemusím, to už je vyplněné (u nás se to vyplňuje při sepsání k porodu) no postýlka je taky složená (vlastně malá i velká) jediné co mi chybí je povlíknout je, ale vzhledem k tomu že máme kočeny, tak to budu dělat až se asi v rátím z porodnice...mazlítka by si v těch vońavejch peřinkách určitě ustlala :-)
jinak s manžou jsme si objednali ještě k vánoců obrázkové poličky do pokojíku, takže to asi budeme ještě mezi svátkama přivrtávat..tak i z toho dovodu nepovlíkám postýlku. Jinak jsem myslím i docela zvládla dát do kupy byt..tak jsem docela spokojená.

Ahojky, mám termín přesně za 14 dní a nemám ještě všechno hotovo. Teda věci na prcka už jakž takž jo, sem tam ještě dokupuji nějaké dupačky a tak, ale ještě tu nemám ani postýlku, ta je na půdě takže to je rychlý, dokonce je i složená, protože jsme jí po té nejmladší na tu chvilku ani neskládali. Ale tašku do porodnice nemám, zítra jdu na kontrolu tak to musím ještě dokoupit co mi chybí, plus teda plenky a ubrousky pro miminko. Tak nějak se začínám bát porodu, sice to bude moje 4 dítko, ale každý porod byl horší a horší, a tak nějak nejvíc v paměti mám pochopitelně ten poslední a ten nebyl nic moc, tak se trochu bojím !!! :( Ale co, nějak mrně ven musí, že jo? Zvládli to jiní tak já taky, vždyť už jsem zkušená matka :s: :s: :s:

No my už máme vše připravený,akorát ta taška do porodnice mi chybí.Ale už jsem dneska konečně dala prát župan a noční košili co jsem si kupovala,tak myslím že zítra nejdýl v úterý to dám dohromady.Protože pak budeme mezi svátkama pořád někde cestovat,tak radši ať už to mám.

Ahoj, tak já mám vše, jediné co mi chybí je složit postýlku a dovést kolíbku a kočár od sestřenice. Ale to vše udělají asi jak budu v porodnici. Jinak jsem připravená. :-D
Dnes jsem 37+0 tt.

zítra začínám 36tt a prave se tady premlouvam abych se pustila do vyplnovani papiru do porodnice a zabalila si tasku, nejak se mi do toho porad nechce a rikam si ze je jeste dost casu. Jiank nakoupeno pro mimco mam snad uz vsechno ale jeste jsem to nezacala prat. Rikam si ze se do toho pustim mezi svatkama, tak snad se odhodlam... Zdravim vsechny lednovky, uz se nam to krati co :s: :a:

ahojky, já teprve peru a žehlím. Nakoupeno máme vše. Jen tašku do porodnice nemáme sbalenou a ani pořádně nevím, co do ní.

In reply to by wicca29

TAk já se taky připojuji k těm připraveným - už to máme za pár, takže mám vše přichystané na příchod naší princezničky. Tašku už mám plnou až k prasknutí, ale ještě pořád mě napadají různé potřebné věci a postupně se je do ní snažím nacpat. Píšu si, co balím, ať už to pak nemusím vybalovat a jen zkontroluju, přidám doklady a mobil a frčím rodit.
Pa.

Ahojky, já už mám komplet vše vyřízeno, zakoupeno, nachystáno, vypráno a vyžehleno. :\x: Jsem 38+4 tt. Tašku do porodnice jsem začala řešit už tak od 35 tt, ale neměla jsem ji dlouho kompletní. Nejdřív jsem si udělala seznam a pak jem si odškrkávala věci, co už tam jsou a dokupovala, co ještě scházelo. Až to na mě přijde, tak jen zkonroluju věci podle seznamu, dohodím tam mobil s nabíječkou, peněženku, průkazku a pádíme do porodnice. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka