Dokdy používat prací prášek a aviváž pro děti? Dětem prát zvlášť?

20.12.2008

Ahojky, zajímalo by mne, dokdy perete v prašku pro děti... :?
Zatím jsem používala prášek i aviváš Batole. Párkrát se mi stalo, že mi došel, tak jsem použila náš, Palmex. A malé to bylo jedno. Palmex dochází, tak jsem si pro nás koupili Ariel. Myslíte, že už mohu prát v něm? Malé je 5 a půl měsíce. Pápá už mrkev...a tak bych i doufala, že se mi to bude prát snáz. Co myslíte?
Jinak u aviváže Batole asi zůstanu, pěkně mi voní, takže už ji používám i na naše prádlo. ;) ;) ;)
A perete prckům prádlo zvlášť než to vaše "dospělácké"?
A jaký jink používáte prací prášek a aviváž? Pořád si nemohu vybrat z toho množství značek to nej... :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak já používám už od narození ariel, prádlo 2x máchá a dávám dětskou aviváž od Lenoru...

dobrý dotaz. Asi dodělám Lovelu a začnu prát normál v Arielu jako nám. Nebudu pořád dělat rozdíli. Honzulovi budou v pondělí 3 měsíce, už je to kus chlapa a na nic alergii zatím neměl :)

In reply to by Pechy

Nejhorší bylo, že malá třeba měla málo ušpiněných věcí a já je jak trubka prala samotné. A protože nekradem :) , tak tím i ušetříme...

Ahojíky, tak já od počátku prala v Tidu jen jsem neavivážovala, až asi po 3tím měsíci jsem taky koupila aviv.batole -taky mi krásně voní. A na mrkvičku jsme začali kupovat persil gold plus a jsem s ním spokojená, co je víc zaschlé, tak nechám namočené a druhý den peru normálně v pračcce a je to fuč :one:

Ahojky, tak ja pouzivala Lovelu prasek jen 3 mesice. Pak dosel a ja mela jen nas Tide, tak jsem v tom vyprala Lukinovo pradlo a v pohode. Zadne osypky nebo neco nemel. Takze od tech 3 mesicu uz pouzivam jiny prasek nez detsky. Ale avivaz Lovela pouziva porad.

Za sebe ještě mluvit nemůžu, ale kamarádka používala Lovelu jen první 3 měsíce. Potom začala s Arielem a protože byl malý v pohodě, už u něj zůstala.

In reply to by fly

ja jsem slysela, ze by to melo byt do jednoho roku. mam tedka chlapecka 2 mesice stareho a tak stale peru v prasku pro deti, ale kamaradky rikaly tak do pul roku pokud nema mimi zadne problemy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka