ahoj

21.12.2008

holky tak od středy mám // to víte, dnes to mám dostat, každý den testuju a jsou tam pořád dvě, akorát je pořád slabá, asi je to ještě brzy aby byla silnějsí, když to mám jakoby dnes dostat že? Včera jsem dělala ten citlivější a tam byla trochu výraznější, jinak jsem dělala ty obyč papírky a tam je slabá, i když dnes ráno vylezla daleko dřív, snad to bude ok, jsem trochu vystrašená. kikín

Ahoj Kikí, tak vystrašená nebuď. Já jsem si dělala test 2 dny po vynechání a taky byla slabá. A dneska jsem si ho udělala ráno když jsem myslela že mi praskne močák a byla vidět véééélmi zřetelně. nepospíchej na fazulku. Jen ať se pořádně zabydlí :one:

tak to je super zprava a kukam,ze s tehulkama se pomalicku roztrhnul pytel,tak at to tak vydrzi.. :)Jinak se niceho neboj a pokud se ti tam ukazaly // byt slabe,tak jsem to tak kdysi taky mela a byla sooooooooooooootva viditelna a hned taky nesilila az jsem z tho byla nervozni a trvalo to nejaky ten den nez zacala vubec silit,ale casem byla silnejsi vic a vic..Ty mas teprve den MS a ja si to delala vzdy az tak 3dny po ocekavane MS a ak uz jsempsala,tak jsem ji sooootva videla a to jsem ji musela hooodne naklanet na vsechny svetovy strany.. ;) :) Preju strasne moc stesti.. :h: :h: :k: :a:

To víš, že to nevadí, nenervuj se a raduj se!!! Mě trvalo snad dva týdny, než od první slabé čárky tam byla pořádná!!!
Moc ti gratuluji ke krásnému vánočním překvápku!!!

Hele mamino,vůbec se nestresuj miminku to neprospívá :°: Hezky odpočívej nech se pěkně rozmazlovat,ted mě napadlo,jestli jsi to už řeklas svýmu okolí a příteli.Určitě si těhulka tak se už neboj ;) :w: :c: :n: :n:

gratuluji tehulko,ja si delala prvni test 2 dny pred ms a taky tam uz byla a ted mi tu spinka 3,5 mesicni miminko.
takze od ted zadny stres ,odpocivej,vitaminky a tes se a tes se .....

Jéééé blahopřeju a držím palečky....nádhernej vánoční dáreček:-)) Já taky (ne)čekám na ms, měla by příjít na štědrej den...takže doufám, že nepřijde:)Emili

Bude mezi nám další s mimískem, to je super, určitě tam je! :) A nelekej se, kdybys slabě špinila, to je prý v těhu normální kolem dne očekávané MS, ale zmizí to brzy. Tak piš jak sílí druhá čárka!!! :one: :) :\x: :a:

Ahojky, neboj, určitě je to v poho a ty jsi mezi těhulkami :one: dodatečně mocinko gratuluji :qu:

In reply to by Elizze

ale jsou to nervy nejdříve se člověk modlí aby tam vůbec byla a když tam je tak ji člověk zkoumá jak blázen jestli je dostatečně silná, pak trne do třetího měsíce aby bylo vše ok, no prostě blázínec v hlavě nevídanej, nejlepší to neřešit jestli to má vyjít tak to vyjde, ted už to člověk stejně neovlivní.

In reply to by kikín

No já minula dávno i ten 3. měsíc,ale o mimíska se bojím pořád, i když máš pravdu a člověk to vážně neovlivní, tak to asi k těhu prostě patří..tak se nestresuj, dej vědět, jak to dopadlo (nepochybuju o tom že dobře ;) ) a přeju hezký a bezproblémový těhulkování :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka