nějak tu nevidím haninu.vohánkovou????

20.12.2008

??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky. Jsem tu. Ted tedy jen obcas. Cas by i byl. Sedim tu i s prckem pres rameno, protoze ma zas nejakej uknouranej tejden a chce se jen chovat. Uz toho mam plny zuby :(
Za 5 dni zaciname 4 mesic a moc se toho nemeni....
Sice roste jako z vody, uz ma podle Pechy 65 cm a 6200 g, ale bude to strasnej knoura. Chodí spat tak v sedm, osm ale vstava v pet. Dneska ale uz ve tri... dopuju se kafem, homeopatikama na nervy ale nic nezabira.
Ve ctvrtek sem se dozvedela ze mam po cisari bordel v brise http://www.mojetehotenstvi.cz/zivot-je-proste-hrozna-ku-va a dva dny tu jen sama sedim a na nic nemam naladu. a do toho David zas jen breci.
Ted mi navic umira babicka a do toho ty posr... vanoce...
Vcera sem byla na vanocnim vecirku z prace a holky prisla sem domu z pocitem, ze takhle osamocena sem se v zivote necitila.
Padla na me depka. A zjistila sem, ze mi ten chlap v zivote hrozne chybi. A kamaradi taky. Jsem porad sama. Rodice vecne v praci a ja mezi 4 stenama s urvanym Davidem :( Je mi smutno a psychicky to nejak nezvladam. Dokonce sem si vcera i vycitala, ze Davida mam, a ztratila svuj dosavadni skvelej zivot, plnej lidi a srandy...
Mela bych si to materstvi uzivat, protoze to je mozna posledni dite v zivote, ale nejak me to jen stve a mrzi...
Takze prominte, ze se tu tak rozepisuju, ale jste tak nejak jedinej kontakt se svetem ...

In reply to by Hanina.Vohánková

četla jsem oba dva tvé příspěvky,moc me mrzí,že po novem roce Te cekaji takove neprijemnosti,ale musíš to zvladnout,jsi ženska:-)jak to,ze Ti sili mocak??Jinak co se tyka toho jak se citis,vim jake to je,ja s malym zustala v tehu taky sama az do jeho 3 let jsem nebyla schopna verit chlapum,kvůli otci maleho a pak se to vyvrbilo.mas maleho a i kdyz je Ti smutno zvladnes to.bud rada,ze i kdyz tvi rodice chodi do prace ze je tam mas ja s malym tehdy zustala v byte uplne sama,moji rodice maji svůj dum a to byli depky i 3 týdny se stalo ze jsem na nikoho nepromluvila.nebylo s kym :§) ,vše zle je pro neco dobre,po 3 letech jsem si nasla fajn muzskeho a cekame mimi.Naprd je ze jsou svatky,to je vzdy deprimujici pro cloveka,ktery je sam,ale musis vydrzet:_)bude zase dobre,ja tak prozila troje Vánoce a budeš aspon z vasima.Ty prvni jsou nejhorsi :§) ,kdyz mimi nemluvi a je clovek bez chlapa,ale jde to unest,i kdyz to neni lehke.drzim pesticky :qu:

taky jsem na Hanku nedávno myslela, a jsem teda ráda že se tu objevuje. Naposledy jsem tu četla jak se tu loučí a nebyla na tom zrovna nejlíp... :( Co ten její klouček, je to už lepší, nebo dává mamince stále zabrat? Přeji všem krásné vánoce!!! :dance: :a:

taky jsem na Hanku nedávno myslela, a jsem teda ráda že se tu objevuje. Naposledy jsem tu četla jak se tu loučí a nebyla na tom zrovna nejlíp... :( Co ten její klouček, je to už lepší, nebo dává mamince stále zabrat? Přeji všem krásné vánoce!!! :dance: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka