Šťastný nový rok

21.12.2008

Ahoj bobíšci, tak už jen pár dní do nejkrásnějších svátků v roce... Dneska to je 13 let co jsem poprvé dostala MS a v ten den jsem si přála, abych už to nikdy nedostala. O 13 let později = DNES, si přeju, aby moje MS byla pravidelná, ale bohužel:-( Strašně bych si přála miminko. Udělala by jsem pro něj cokoliv, ale asi mně štěstí nepřeje. Kolem půlnoci jsme se vrátili z oslavy mé 25.leté švagrové, kde byla spousta maminek a i jedna příbuzná, která je v 20tt. Nemluvilo se o ničem jiném než o tom, že ona si přesně naplánovala kdy počnou, protože chtěla, aby se její 2.dítě narodilo v květnu. Vyšlo jí to podle představ, tak jsem si připadala jako nějaký zmetek, který ani nedokáže zplodit dítě, který by naplnilo jeho - můj život! Teď tu sedím sama u červeného vína a přemýšlím, proč já musím mít tak složitý a komplikovaný život. Když mně bylo 14 let, zastřelili mně mého 23 letého batrance a byla to v naší rodině stašná tragédie. Před dvěma roky jsem našla svého ( nyní již ) manžela, ale i tady jsem se přesvědčila, že nikdo není dokonalý. Moc ho miluju, ale mám pocit, že čím víc je komplikovanější naše ( teda spíš moje ) snažení o početí, tím míň si spolu rozumíme.... Srdíčka, všechny, které se snažíte o miminko držím všem pěsti (= štěstí ) a budu ráda za každé //, o kterých tu napíšete! Věřím, že mimísci jsou to NEJ co člověka v životě potká a doufám, že rok 2009 bude pro nás všechny ten NEJ!!! Neztrácejte naději, i když já osobně už teď nemám skoro žádnou, věřím, že jednou budou na mém těhotenském testu // a budu Vám sem moci napsat, že jsem hrdou nastávající maminkou. Ať se Vám všem daří a ať jsou tyhle Vánoce poslední bez dalšího přírůstku. Děkuju za podporu, kterou tady mezi Váma mám!!! Vaše Natalka282008

Natalko kolik,že se to snažíš 4 měsíce? :? Nic se neděje 4 měsíce je ještě moc krátká doba na to,abys ti vzdávala holka :n: :O My s manželem se už blížíme k 2 letýmu snažení a to už je strašný :) Uvidíš,že ti to mimi přijde tak nečekaně a rychle,že s toho budeš vyjevená.Tebe stači třeba jen upravit cyklus a je to.Já mám cyklus pravidelnej a nic,takže je problém jinde a začneme ho hledat po novém roce.Zajdi si ke svýmu DR.at si tě popřádně prohlídne udělá ti krevní testy a řekni,že chceš tablety na upravení cyklu a uvidíš,jak nám rychle nahlásíš // :one: :h: Takže žádný smutnění broučku jo? :) :dance: :h: :k:

Ahoj Natálko!!!! Nemůžeš se na to dívat tak pesismisticky!!! Chápu jak ti je, ale pokud si to budeš tak moc zabírat, tak to bude ještě horší...ty první měsíce kdy se člověk začne snažit jsou vždy nejhorší, moc o tom člověk přemýšlí a čeká na každou ms...ale...pak si člověk uvědomí, že tím to prostě neurychlí a lepší je, nechat tomu nějaký čas..víš jak se to říká..že když něco chceš, tak to nemáš a když to nechceš, tak to dostaneš...Natálko vždyť nějaké 4 měsíce nejsou nic..uvidíš, že se brzo dočkáš...12.1 jdeš na kliniku a tam ti řeknou co a jak...nepropadej beznaději!! A co se týče vztahu s tvým manželem, tak je to určitý stres, když se to nedaří, ale právě by jste si měli uvědomit, že jste na to dva a navzájem se podporovat...to že se něco nedaří, není důvod k tomu, aby jste si nerozuměli, naopak, mělo by vás to spojit...a na nějaké řečí tvých kamárádek se vykašli..Musíš se proti nim obrnit...neber si to tak..holt někdo má tu cestičku jednodušší, a někdo si ji musí vyšlapat...a věř mi, že nikdo to nemá v životě jednoduché byť to tak na první pohled může vypadat..mluvím z vlastní zkušenosti, byť jsme neprožili v rodině takovou tragédii jako vy...všem přeješ ať neztrácí naději a to samé musíš udělat ty!!! Naděje umírá poslední Natálko..jo a všechno nejlepší k svátku! Hezké Vánoce... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka