Škytavka miminek v bříšku.

20.12.2008

Ahoj děvčata, škytají vám prckové v bříšku? Jak často a jak dlouho jim to vždycky vydrží. Cvrček škytá tak 3x denně a třeba i 10-15min, chudinka malá. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak náš Michal škytal v bříšku tak 3-4x denně a trvalo to od 5-30min,někdy to bylo nekonečný a když už škytal tak dlouho,tak se mu to nelíbilo a začal pořádně kopat:-).Jinak tet už mu jsou 2,5měsíce škytá pořád.pa

Škytaní v bříšku je zajímavé, bohužel si pamatuji , že našemu staršímu to zůstalo i po porodu, at o už taková sranda nebyla, když po každém kojení jsem ho půl hodinky nosila, protože škytal , jak o život :( a nemohl usnout .

Ahojky,nase malinka taky skyta tak 3x denne,je to celkem legrace vzdycky s ritelem pozorujeme brisko a smejeme se ...ale na druhou stranu je mi ji moc lito,chudinka skyta v kuse 10 - 15 min...:-( ale je to dobre ze skytaji nasi drobeckove.... uz brzy je budeme mit u sebe taky se tak holky tesite??

Tak u nás je to jak kdy,někdy i dvakrát denně,ale dneska třeba vůbec. A co se týče délky,tak těch 5 - 10 minut. Poprvé jsem se až lekla,co to je.Myslela jsem,že mi tepe bříško!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky