Ahoj Vám všem

20.12.2008

Ahoj Holky, deníčku, prostě všichni, kdo čtete můj článek.
Právě jsem se dostala k přečtní všeho, co jste napsali.
Bohužel tu je většina mezi námi, které jsme čekali na ten nejkrásnější dáreček :||): , ale přiroda tomu chtěla a je to jinak.
Přemýšlím a vzpomínám, co se za ten rok stalo a co mi přinesl. Je toho hodně, ani nechci vzpomínat na tu největší bolest, když jsem musela jít na přerušení, ale jsem zdravá a všichni kolem mě taky. Je to pro mě ten nejcenější dar a nepřeju si nic jiného, jen ať to tak zůstane, protože mám už jen jednu báječnou maminku a super přítele, kteří mi jsou oporou a snaží se udělat muj život krásným. :)
Všem Vám, kdo se snažíte o miminko a píšeme si ty naše problémy přeji, ať jste do nového roku zdraví, štastný a splní se všechna tajná přáníčka, které nosíte v srdíčku. Maminkám, kteří ty štěstíčka a zlatíčka mají doma přejí to samé a buďte všichni na sebe moc hodní.
Hezký večer.
Lucka :a:

Ahuj lici moc děkujem za přáníčko,přeju ti taky ten nejúspěšnější rok v tvém životě,aby jsi byla tou nejštastnější maminkou pod sluncem :) A at se ti splní každý tvý přání :h: :h: :h: :k: :a:

Ahoj Lucinko, :a:
Děkujeme za krásné přání, také se připojuji a přeji ti, ať je příští rok tím nejštastnějším v životě, a ať si s těmi nejbližšími užiješ kouzelné vánoce :k: :)
Opatruj se :a:

KRASNE PRANICKO
SAMOZREJME I TOBE PREJI VSE NEJ NEJ A HLAVNE....... CO NEJDRIV MIMINKO I TOBE.
NAM SE TO PODARILO ZAPOCAT 25.12.2007 TAKZE TO BYL NAS VANOCNI DAREK,KTERY JSME SI ROZBALILI 3.ZARI

AhojLucinko. Moc krásně jsi to napsala a děkuji moc. I tobě přeji hodně zdravíčka a krásné Vanoce :c: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky