zánět očních kanálků u prcka:o(

20.12.2008

hezký večer všem,
mám opět dotaz.můj 7týdenní synátor má od nárození zánět v levém očním kanálku.v porodnici mu na to dali jen opthalmoseptonex,který nepomáhá...máte s tím někdo také zkušenost?nevíte o něčem,co by ještě mohlo pomoci,nebo myslíte,že je už pročištění očního kanálku nevyhnutelné?díky a hezký večer.

Kliknutím vložíte smajlíky:

pises,ze se vam zalepuje,tak to by ti detska dr mela zkusit dat antibiotika...pak kdyz to nezabere tak se posila na ocni a tam uznaj co a jak dal...ja vim o cem mluvim,nas to trapi uz od narozeni...nejdriv nam jen slzelo a pak se zaclo ne zalepovat,ale mela vic ty sekrece-neboli hnisu v koutku,tak jsme zacinali opthalmo septonechem...antibiotika a ve 3 mesicich jsme byli odkazani na vysetreni na ocni,tam zjistili ucpany kanalek a museli to prorazet...pak opet kapes a masirujes a cekas...na kontrole to vypadalo ze to bude dobry a znovu se to zhorsilo.Kdyz to shrnu tak mame cisteni kanalku za sebou uz 2krat,vickrat nam to delat nebudou...pry se to mimcum vickrat nedela ted v lednu jdem na kontrolu a kdyz jim to opet ukaze ze tam jeste neco je tak se v roce dela operace pod celkovou aneatezii,coz mam velky strach.Dr rikal ze holt pro to vic udelat nemuzu bud to bude pruchodny nebo ne.Takze kapeme,masirujeme porad dokola.Mala uz je uplne hotova kdyz vidi ze ji jdu zase mucit...Tak aspon tobe preju vice stesti,at to mate dobry.Jinak jsem zkousela i matersky mliko i bilinky... :a: Misa a Valerka

Honzulka má taky zánět. Kapky ani mastička nám nepomohla. Kamarádka mi poradila, abych mu to vymývala mateřským mlíčkem. Vymývám mu to teprve třetí den, ale zdá se mi, že se mu to pomaličku začíná lepšit. Pokud kojíš, tak to vyzkoušej. U kamarádky to zabralo a vypadá to, že u nás se to taky začíná pomaličku lepšit.

Mně kamarádka doporučovala jemně prstem ten kanálek vymačkávat (naštěstí jsem to nemusela zkoušet).

In reply to by Theodwyn

ahoj,
vymačkávám.....sice to na chvíli pomůže,ale nemá to moc dlouhý účinek. myslela jsem spíš jestli někdo neojevil něco z lékárny,co pomáhá,nebo nějaké bylinky..já nevím.jsem z toho docela zoufala. to očíčko se mrnouskovi pořád zalepuje,takže ho stále čistím,protože jinak by ani nemohl otevřít víčka od sebe,jenže už má z toho úplně poškrábanou kůži na víčku.no hrůza.ale přesto díky za odpověd:o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka