menstruace po porodu

20.12.2008

ahojte.chtela jsem se zeptat, jakto mate s menstruaci po porodu?ja mam po porodu 8mesicu....beru azalii, takze jeste kojim....ale ta menstruace se mi nezda....mela jsem to ted 14dni, pak 3dny klid, v tech 3dnech 2x sex a menstruace je opet tu, nedavno jsem byla na kontrolu, pi.dr.mi rekla ze mam zanet, napsala mi leky a rikala, ze nepravidelna a pomerne dlouha menstruace muze byt prave kvuli toho zanetu, ale ted uz jsem zdrava a menstruace je tady znovu....myslite ze to je normalni????ja nevim, doktorka mi sice rikala, ze to muze byt i azalii, kdyz plne nekojim, ale prece to nemuzu mit 14dni, pak 3dny klid a pak znovu.....poradite, nebo mate nekdo podobnou zkusenost?

ahoj,já mám taky azalii.beru ji teprve týden-jsem 7týdnů po porodu. a už mám měsíčky a jsou teda taky pěkně silný.nevím,jestli je to po porodu normální nebo je to těmi prášky...

In reply to by makinchen

Ahojky, před pár dny jsem se na tu menstruaci tady ptala. Jsem 8 týdnů po porodu a zaskočilo mě, jak mám silné měsíčky. Prý je to ale normální. Ale můžu Ti říct, že mi vůbec během těhotenství nechyběly :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka