Maminy potřebuji nutně poradit!!!!!

20.12.2008

:cc): :cc): :cc): Ahojky maminy.Taky se vám ve spaní lekají miminka.To moje začne mrskat ručičkama a plakat.Ted dost často.Je to normální.Asi se mu něco špatnýho zdá.Máte s tím nějaké zkušenosti.Jsem z toho celá vyřízená.Je mi ho tak líto. :cc): :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

balení dočetla sáhodlouhou knížku, prej balit, balit a balit a čím pevněji prý lépe, neumí prý koordonovat pohyby a budí je ty ruce jak máchají......

lekají se ručiček. Honzik spinkal do 2 měsíců v zavinovačce a ručičky měl zavinuté do pleny. Jednou jí přelož cípama k sobě (udělej trojúhelník). Rovnou stranu mu dej pod ramínka. Jeden konec vem a přetáhni přes pravou ručičku a zastrč pod zádíčka pod levou ručičkou. To udělej stejně u levé ručičky a zabal do zavinovačky. HOnzík takhle krásně spinkal a od 3 týdne jsem kojila už jen 1x v noci. Nebudil se a navíc to mají rádi, cítí se bezpečněji, jako v bříšku :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to má náš malý zadělané na pořádné trauma...já jsem většinou seděla v obýváku s tím svým břichem a můj drahý na počítači pořád někoho střílel, už jsem mu říkala, že malý ani neví, že se rodí do míru :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A to mi přijde, že jsem měla pohodové těhotenství a porod, až na to, že byl dlouhý byl docela pak rychlý a stejně to dělal hodně často. Oproti třeba Honzíkovi, co byl s námi na pokoji, ten šel císařem, tak ten můj Honzík se lekal pořád a ještě teď to docela často dělá a to mu jsou 3 měsíce...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky