Priserna matka

20.12.2008

Ahojky Devcata,

musim se vypsat, to co jsem dnes udelala je neomluvitelne, citim se priserne a pripadam si jako neschopna matka.
Diky moji nepozornosti jsme dnes jeli sanitou do nemocnice, nastesti jsme doma a v poradku.
Ted k tomu, co jsem provedla. Chtela jsem dat Stepankovi Sabika na prdy, ale omylem jsem vzala lahvicku s lihem. Nez jsem stacila zareagovat, mela jsem uz odsroubovany uzaver a lih mi vytekl Stepankovi do obliceje. Nateklo mu to do ocicek, do nosanku a trochu i do pusinky. Kdyz k nam poslali rychlovku, byla jsem vykulena jeste vic. Vsechno nastesti dopadlo dobre, jen jeste mame jit zitra pro jistotu na kontrolu na ocni a oci mame mazat ophtalmoframikoinem.
Jsem naprostej idiot, nevim, jestli na to dokazu prestat myslet.

agatko uz ses vytrestala dost stresem, uz se vic netrestej.kazdymu se obcas povede bota, dulezite je ze se nic malemu nestalo. verim ze priste uz si das pozor, on clovek takovy chyby neopakuje. Dej malymu za nas pusu a uz se tim netrap. Dobre to dopadlo :)
my vcera byli u maleho dva kdyz nam spadl a dvakrat se bouchul o stul do hlavy, nejdriv o bocnici a pak o spodni hranu do tyla.. vypadalo to osklive a ve me by se krve nedorezal.. a nestihli jsme zareagovat.. Tys zvladla rychle zavolat pomoc. To bylo moc dulezite.
Preju at uz se mate jen hezky :-)

Holky dekuju, ale stejne se citim priserne. A to ma dneska ke vsemu pulrocni narozeniny a ja mu dam takovyhle darek. Jsem desna husa. Lih letel do kose a ja si nadavam a nadavam. Vubec nechapu matky, ktery dokazou svemu diteti ublizit umyslne. Ja bych si radsi usekla ruku, kdybych vedela, co udelam.

In reply to by agatha

Úplně chápu jak se cítíš, ale přejde to, uvidíš. Já jsem se taky cítila hrozně, už jsem to tu kdysi psala, když jsme malého koupali a vanička sjela do velké vany...mamka stihla malého zachytit, ale dva dny mě hlodalo příšerné "co by kdyby"...já jsem tu vaničku na těch lištách pořádně nezajistila. Jako maminky se asi budem celý život učit a učit.

nejsi příšerná matka, to se prostě stane a důležité je, že jsi hned zareagovala a především to, že se Štěpánkovi nic nestalo.

Holka, nejsi žádná neschopná matka a hlavně kdo nic nedělá nic neskazí! Hlavně ať jste v pořádku a zbytek pust z hlavy!!! Moc dobře tenhle pocit znám, měl takle malá ani né ve dvou měsících sjela z přebalováku!!! To by se ve mě krve nedořezal a je vše ok to je hlavní!!!

Ahoj Agátko, hlavně že je všechno v pořádku. Já jsem mu to takhle málem dala místo vigantolu.
Nejsi neschopná matka :a:

Ty brďo....no hlavně že jste v pořádku :k: . A nic si nevyčítej, užila sis dost strachu a kdyby jsi byla hrozná matka, tak bys ani sanitku nevolala a nechala to tak.

Myslím, že příšerné matky jsou ty, co takovéhle věci dělají schválně... :sick: Chybu může udělat každý, netrap se tím - příště si prostě dávej větší pozor. ;) Hlavně že je malý v pořádku. :one:
Pa :a:

Tak to je hrozný. Každá by si to vyčítala. Ale dobře to dopadlo a stavají se horší věci.
Tak to bude určitě velká nadílka pod stromečkem. Ať to zítra dobře dopadne
Žana a Amálka

ivka2222

chudáčku,je mi tě líto myslím,že jsi si to odpykala dost tím stresem,neumím si představit jak ti bylo :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka