Ahojky Lednandy....

17.12.2008

holky mam takovy dotaz,jsem ve 35+1tt a docela dost me malej tlaci na spodek a je mi chvilema dost divne od zaludku...je to normalni???Pred peti lety pri prvnim malym nic takoveho neznam.Krom toho chodim uz jak kachna,jelikoz me pekelne boli a picha v krizi a boli me i celkove cela zada,ale to beru jeko normal. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky holky,tak vcera uz jsem to nemohla vydrzet jak me bylo hrozne a tak jsem volala DR co mam delat a ten mi jen rewkl,ze se mam rozjet do porodnice na monitor,ze by me tam stejne od nej poslal kdyby to bylo k porodu,tak jsem se rozjela....monitor byl docela dost hustej,jelikoz tam bylo dost kontrakci,ale jeste me poslali domu,ze se to teprvew vse rozjizdi a ze to muze trvat treba 14dni......v po jdu ke svemu DR,tak uvidime co me rekne po monitoru...jinak se malej jeste porad neotocil tak se obavam sekce.... :a:

Holky,moc vam vsem dekuji za vase prispevky,dost se me ulevilo,ze v tom nejsem sama,ze je to normalni....ten muj me porad premlouval at si radsi zavolam DR a nebo ze tam dojedeme,ale ja mu porad rikala,ze to bude urcite normalni,tak ted uz je klidnejsi i on...nastesti nic jineho me neobtezuje...mejte se vsechny moc krasne po zbytek tehulkovani a at vse pri porodu vsem probehne vse v poradku..... :a: :one: :qu:

tak já to mám úplně stejný a ještě k tomu miděsně bolí spona, ale teď už naštěstí jen nárazově, ale byly týdny kdy mi bolela pořád ale to zase nebyly takový velký tlaky dole. každou chvilku si dávám čajíček na žaludek.
tak když nás to tu má vícero tak to bude asi normal :-)

Ahoj Terko, já taky cítím silný tlak na spodek. Někdy mi přijde, že se snad počůrám, nebo jako by už snad koukala hlavička :s: Někdy je to horší někdy lepší. JInak záda taky bolí, dneska po monitoru, kde jsem musela ležet nehnutě na zádech, tak jsem se skoro nemohla zvednou a cítím to pořád.
TAky mi dneska paní doktorka řekla, že už nemám jíst magnézko a doporučila sexovat, protože (to jsem nevěděla) - ten lék, kterým se vyvolává porod prý obsahuje stejné hormony jako mužské sperma :j) TAk myslím, že poslední dva týdny prosexujem :qu:
Jsem strašně moc zvědavá holky, kdo z nás půjde první.... :||):

In reply to by Romanca

AHoj Romčo, tak my začínáme trénovat už dneska, ono to určitě stejně hned tak nebude a kdyby, tak budeme mít miminko pod stromeček :cc): a ten tréning bereme i jako masáž hráze, která sama o sobě tak zajímavá není :///: Měj se krásně pa

In reply to by Johanka 2

No jo, ale ty už klidně můžeš rodit, já mám termín až týden a něco po tobě! Já bych to brala tak po 24. , ideál na Štěpána. :-D
No až to taťkovi povím, tak bude mít radost, že nemá útrum. Akorád tedy já funím u všeho to bude romantika.

Tak já čekám první mimčo a mám to stejné jako ty. Takže podle toho co píšou holky nechci vidět jak to bude u druhého...:-D

Ahoj Teri, taky tak. První těhotenství mi připadá proti tomuto jako procházka růžovou zahradou. Nějak to přežívám teď hůř. Jak říkáš - záda, kyčle, ty stydké kosti mě bolí zrovna dnes jako :pig: a divně od žaludku mi taky bývá, což jsem v prvním těhotenství taky nepoznala. Tam mi připadá, že přišel až porod a před tím byla pohodička. Tak se držme a ať už to je za námi :)

tlak na spodek je normalni, ja si ho dnes uzila poprve, ale zato poradne. byla jsem na prochazce a malem jsem ani nedosla domu, mysela jsem, ze mi malej vyleze ven nekde na chodniku :s: ted odpocivam a uz se to zlepsilo.

Ahooj Terko, jsem na tom stejně jako ty, u prvniho jsem ani nevedela ze bude a zato ted si to vybirame. Mame uz povolene svaly a tak jsme citlivejsi a cim niz mimco budes mit tim vic to bude bolet to mi rekl doktor. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka