Tak sedím u okna a koukám kde co lítá:-)))

20.12.2008

Ahojdá ženský, tak co jste měli k obídku?? Já bramborovou kašičku a kuřecí obalovanou kapsičku :a\|: a teď bych si nejradši šla dát dvacet, tak jsme se Sašou v naší postýlce, ale zatím nevypadá že by se mnou solidárně usla tak si hrajem a já i píšu :s:

jako správná mamina jsem uvařila jen žampionovou polívku :s: Neměla jsem čas vyvařovat nooo, ale jídla tam mají víc, než dost, tak stěžovat si nemůžou a zítra uvařím něco dobrého. Máte nějaký fajn rychlý a dobrý receptík na něco?

In reply to by Johanka a Rozinka

To jo no, jsem jí pak na tom okýnku vytáhla žaluzky a koukala jak chumelí a jak tam dědeček sype ptáčkům do krmítka (to jí tam postavitl aby mohla koukat na ptáčky:-))) ale ježich furt nic tak se pak dala do žužlaní tej meruny když už jí to nebavilo!!

tak nějak koukám na tu skříň s věcma vzadu, to je pořád otevřené? no u mě by to bylo během půl minuty vyházené na zemi

Ahojky, tak já jsem ještě neobědvala. Včera jsem uvařila pro všechny (i pro tchýni a tchána) guláš, aby se trošku zaležel. Ale malá vstávala až v 10 hodin a do 11 jsme ještě byly v postýlce a povídali si, takže jsem pozdě snídala a navíc tchyně chtěla po přítelovi odvézt do Kauflandu nakoupit, protože tchán zvrací a není mu dobře, takže čekám kdy se vrátí. Malá se mi začíná probouzet, takže asi z plánovaného úklidu sejde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka