odchází zátka

20.12.2008

ahoj holky rychle potřebuju rady a zkušenosti. Právě jsem byla na záchodě a zjistila jsem že mi odchází zátka. Jsem sama doma manžel je v práci a dojede nejdřív v půl osmé večer a ještě jak na potvoru mi u dcery 2.5roku vylítla horečka buď poslední zub nebo bacil, tak teď nevím jak mám počítat , že se to třeba rozjede. V úterý mám jít na císaře a ve středu už jsem byla na 1cm otevřená. Holky rychle rady a uklidnění, že to začně až třeba v noci.

Kliknutím vložíte smajlíky:

..že můžeš být v klidu, mě před třemi týdny doktorka řekla že můžu porodit do týdne, už sem taky byla otevřená na cenťák a od tý doby žádná změna ..jen sem otevřená na 1,5 cm ..ale to mi přijde jako prd ..za tu dobu .. TAkže si myslím, že můžeš být v klidu ..

Ahoj, já vím, že to sem tak úplně nepatří, ale můžete mi prosím napst, jak tu zátku poznám? Včera, když jsem se na záchodě utírala, tak ze mě dvakrát vylezl takový čirý hlen a dneska se mi to stalo zase. Jenže já teprve končím 34 týden.

In reply to by kockral

Já jsem si vždycky myslela, že zátka je tak trochu smícháná s krví...proto je to krvavá hlenová zátka...a ne jen nějaký hustý výtok...ty já mám už dva dny..

Jinak k dotazu....já si myslím, že není kde spěchat...prt jsem četla, že po odchodu zátky se může porod dostavit třeba za týden...že důležitější plodovka... Tak uvidíš podle bolesti.... Držím palečky...

In reply to by markytka.j

Je možné,že mi odešla třeba až do záchodu,když mi praskla voda,ale opravdu já ji neviděla. Den před tím,než mi praskla voda,tak jsem prostě měla na kalhotkách takový hustý výtok,jinak celé těhu jsem byla bez výtoku.To je prostě to jediné,co jsem viděla.

Ahojky!!!Já být tebou,tak si zavolám hlídání pro dcerku a fičím sanitkou do porodnice!!! Když máš naplánovaného císaře,tak se taky může stát,že už na něj bude pozdě a budeš muset odrodit normálně!!!Pamatuj,existují i překotné porody,které když začnou,tak rychle skončí!!! A kvůli těm očím,určitě!!!

Ahojky a procpak mas naplanovany cisar????Jde o to ze jestli by jsi mela jit na cisare z nejakeho urciteho duvodu,tak by te nemelo mim i moc sestoupit do poroddnich cest,takto me to vysvetlil DR,protoze me to mozna take ceka,uvidime v po...... :a:

In reply to by Terka1980

mám špatný oči a mohla bych při porodu oslepnout a když jsem se byla ve středu domlouvat, tak už jsem byla na 1cm otevřená a nikdo to neřešil, tak nevím jak to je. a když jsem rodila před dvěma roky malou, tak mi císař naplánovaly jen 2dny před termínem, tak nevím jak to berou.

In reply to by dadik

Zajímalo by mě jak to myslíš s těma očima... Já nosím brýle na televizi, do kina atd...prostě na dálku...na čtení je nepotřebuji... To mám taky říct doktorce nebo to je něco jiného... Já jen že na běžné oční prohlídce mi neříkala nic...a to viděla, že mám pupík...

In reply to by markytka.j

no tam se hlavně jendá o oční pozadí já mám hodně prořídlou sítnici a mohl by při tlaku nastat problém a to dost závažní, až bych mohla oslepnout .No a jináč taky mám 14a 15dioptrií, takže jestli máš nějaká 2-3 tak to emá žádný význam.A to když jsi byla na očním, tak to by se tě určo ptala a něco říkala.

In reply to by dadik

no,jen jsem te napsala to co me bylo vysvetleno od DR,ja osobne bych treba zajela nekam k DR,jelikoz pred peti lety jsem ztratila zatku den pred porodem,tak nevim....treba vcera jsem volala ke svemu DR,ze mi je fakt spatne a mam dost pravidelne kontrakce,tak me rovnou poslal na monitor do porodnice,ze kdyby to bylo nahodou k porodu,tak by me tam od nej stejne poslal,tam me rekli ze se to uz chysta k porodu,ale muze to trvat treba jeste 14dni....ale malej se jeste neotocil,tak me asi v po DR naplanuje cisare.Jinak prvni malej je odrozenej normalne.... :a:

In reply to by Terka1980

no já to stejně asi nechám až dojede ten manžílek páč nějaký velký bolesti zatím nemám , tak uvidím snad se to do dvou hodin nějak převratně nezhorší. jináč ti držím palečky ať na císaře nemusíš a vše je v pořádku :one:

In reply to by dadik

no,kdyz nebudes mit nejak velke bolesti a pravidelne kontrakce,tak je to asi i zbytecne,ale jak rikam nejsem DR,tak fakt nevim....dekuji moc za pranicko,take ti preji at te vse dobre dopadne a kdyztak se ozvi,ju....papapa

Ahojky, já jsem teda zatím stále 2v1, ale co vím, tak zátka může odejít i několik týdnů či dnů před porodem. Takže se nestresuj. Pokud ti nepraskne voda nebo nezačnou kontrakce, nic se neděje. :a:

In reply to by dadik

hele, vem telefon, cinkni na informace pro cislo do porodnice nebo jestli ho mas tak tam koukej zavolat!!!! hlavne jim rekni o tom planovanym cisari a kdyz ti reknou prijedte na kontrolu taks e sbal a vyraz treba i taxikem a hlavne sezen ted hned hlidani pro malou....drzim palecky!!!

In reply to by Majkýsková

holky díky, tak chlapa už mám doma azítm je všechno stejný břicho trochu tvrdne zátka stále po troškách odchází, takuvidím co se bude dít třebas v noci,Réno se vám ohlásím jeslti tu ještě budu. pa a dobrou a díky z podporu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka