Mléčná nebo nemléčná kaše?

20.12.2008

Ahoj Maminky, já vím, že pro nás je brzy, ale malá spinká a já si dávám oddych u kafe, než se pustím zase do úklidu a tak brouzdám po netu a budu si objednávat v jedné lékárně naše mlíčko a další věci a říkala jsem si, že bych už mohla vzít i nějakou kašičku, abych neplatila poštovné.
Chtěla jsem se Vás zeptat, jakou kašičku dáváte svým mimiskům vy? Mléčnou nebo nemléčnou? Nevíte jaký je v tom rozdíl, kromě toho že obsahuje/neobsahuje mléko?
Jakou kašičku jste daly svým miláčkům jako úplně první?

Ahoj, mne doktorka doporucila davat ze zacatku nemlecnou kasi kvuli pripadnym alergiim...do nemlecne kase davas misto vody svoje mleko :)

In reply to by Veveronika

Používáme hypoalergenní mlíčko, takže bych ráda i další věci malé dávala tak, abych ji co nejméně ohrozila alergií, protože je tu vysoké procento toho, že bude alergik, astmatik. Chtěla bych ji co nejvíce ochránit.
Takže pořídím nemléčnou.... A máš nějakou oblíbenou?

Ahoj, začíná se nemléčnou, tedy pokud kojíš. Pokud už jste na Sunaru apod., tak je to jedno, kaše se pak dělá do toho mlíčka, které běžně malinký děláš. Já začínala rýžovou - ta byla do vody. Ale mně vždy v poradně radila dětská lékařka, kdy co přidat, kdy třeba do polívčičky žloutek, maso...

In reply to by Jeřabinka2009

Naše doktorka není nic moc. Radši si nechám poradit tady. Nekojím, dávám hypoalergenní bebu. Takže nemléčná se dělá s vodou a mléčná s mlíčkem? Pochopila jsem to správně? Při koukání na netu jsem narazila od Hami na První kaše mléčná... Nevím jestli ji mám koupit, nebo co a jak...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka