overálek na spinkání

20.12.2008

Zdravím maminky! Tak jsem malýmu koupila na spinkání zimní spací pytel a řekla bych, že je v něm spokojený. Je teploučký, ale má studený ručičky, spinká v bavlněném overálku samozřejmě s dlouhým rukávkem, pokojovou teplotu máme od 18-20 °C. Taky mají vaše ratolesti studený ručičky? Nebo dáváte teplejší overálky?

dloooouho jsem Tě tady neviděla a chtěla jsem se podívat jak se Vám vede....snad si na mě vzpomeneš. Měli jsme termín porodu u sebe. Tuším Ty 27 a já 24. Koukám, že František šel na náš...je krásný, přeju hooodně zdraví. Pááá

In reply to by kac.kaa

Ahoj, malej mi zabírá dost času, takže moc času nemám a když zrovna spinká, tak se snažím uvařit a uklidit. A jak se máte? Bylí jsme na půlroční prohlídce a malej meří 73cm a váží 9,,3kg a to plně kojím. Dnes mu zkusím dát mrkvičku,ale myslím, že jí bude plivat. zatím ahoj a všechno nejlepší do nového roku

Tak my máme v ložnici taky necelých dvacet stupnů a malý dávám bodyčko s dlouhým rukávem, bavlněný overálek, spací pytel (z Tesca - s krátkým rukávem, není super teplý) a tenkou peřinku. A myslím, že je to akorát. Studený pacinky nemá.

Ahojky, tak my máme v ložnici asi 22 stupňů a když spinká v bavlňěném overálku, tak mu pod to dávám bodýčko s krátkým rukávem a slabší ponožtičky, protože jinak má taky studené ručičky. Pokud dávám ještě spací pytlík, tak už body nedávám. A když máme v ložnici chladněji, tak mu dávám slabší fleesový overálek a je mu teplíčko :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka