"Nasraná"sama na sebe...

20.12.2008

Asi to sem nepatří ale já to potřebuji ze sebe dosta.....Jsem nasraná sama na sebe,nejraději bych někam zalezla a vylezla až příští rok :§) :§) :§) :§) Ty vánoce mě opravdu ničí,v rádiu už skoro samé koledy,všichni se radujou z vánoc.....A já bych je nejraději zrušila :§) Jsem ted tak protivná,hnusná a myslím i zlá :r: .A to má dnes drahá polovička narozeniny a já než abych byla milá a projevovala mu svou lásku :h: tak jsem takhle hnusná,je mi z toho na nic :sick: ....ale mě vážně stačí drobnost a já hned smečuji a pak mě chytne záchvat pláče :r: :r: ale nejhorší je že si to dělám sama jsem vážně s nervana v prde..Tak jen doufám a věřím že se brzo vzpamatuji a bude líp....mějte se tady všichni krásně a opatrujte se pa pa "uzlíček nervů" }:)

tyhle pocity moooc dobře znám ;) proto jsem se už před pár týdny s manželem a s našima dohodla, že vánoce letos slavit nebudem, loni jsme u našich slavili i s bráškou a jeho manželkou, no a jim se letos narodilo mimčo, tak bych fakt asi nezvládla být veselá :r: ... tak jsem tomu pro letošek nechala volný průběh, no a nakonec jsem i pekla cukroví (chtěla jsem pomoct mamce, aby jí to šlo líp od ruky, tak jsem pekly spolu), i jsem nakoupila pár dárků (úplně náhodou jsem narazila na pár věcí, o kterých vím, že by někomu z mých blízkých udělaly radost, tak jsem nedokázala odolat a koupila je) a včera jsem dokonce pomáhala mamce zdobit jejich stromeček ... a teď mi letošní vánoce přijdou tak nějak nejvíc v pohodě ze všech vánoc od doby, co už jsem taky ježíšek :s:

určtě jsi to nakonec zvládla. To je tím, co všechno prožíváš. Revize, ms, vánoce, hnusný počasí... Jedno k druhému. Nikdo do tebe nevidí, a i když to není třeba úplně košér, jak jednáš, my tě neodsuzujem. Chápeme to. Zas bude líp ;) :h:

Moni, můj měl narozeniny včera a já jsem byla tak nasraná na celý svět, že jsem mu ani nepopřála...a to mám u sebe krásné miminko, tak si z toho nic nedělej, my ženské jsme prostě takové.

Ahoj,Monulko to si s tebou hrajou jenom tvoje hormony,to bude zase v pořádku.Snaž se hlídat ve svých projevech,aby jsi zbytečně neubližovala svému okolí(oni si to nezaslouží).Ale tyhle pocity znám moc dobře taky,je toještě následek po revizi.Drž se holka bude líp!!!!!! :a:

Monulko,ty moc myslíš na mimi vid?Ta touha po tom být už konečně těhotná a pak se jen těšit na miminko.V té touze je hodně stresů a fakt nepřectavitelnej tlak kdzž už se blíží MS,nervování se jestli přijde nebo nepřijde.Monulko to je všechno z toho :\/: A pak jsme nasraní na celej svět,když to ne a ne nejít vid?Jsem na tom stejně.Moc jsme se na to upnuli sakra :-g(

In reply to by kesja

Tak mimi bych brala jedna dvě...a své první mestruace po revizi jsem se dočkala dnes za tu jsem snad i ráda,alespon vím že je vše v pořádku:-).Ale tyto vánoce budou pro mě opravdu nejsmutnější v mém dosavadním životě :r:
A pak leden začátek nového začátku a určitě i štastného konce.....a snad ty příští vánoce budou naopak nejštastnější.... :qu:

In reply to by kesja

jo,jo když on ještě není doma...a já mám normálně strach až přijde abych to zase "neposrala"..Vím že to ted má se mnou dost težky :w: a dávám mu občas pěně zabrat :w: ,chudáček jeden můj milovanej :c: :c: :c: :c: Ale zase vyjde sluníčko a porostou kytičky a bude dobře....... :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

In reply to by Monulka81

No tak se my líbíš kočko :qu: Tak hned jak příjde tak mu dej sladkou pusinku :h: a uvidíš jak se hned uklidniš,ale myslím,že už jsi klidnějši vid? :dance: Tak žádny nervování a zlobení,škoda,že už není mikuláš,já bych na tebe poslala čerta }:) a hotovo :!k: :s:

In reply to by kesja

tak ty čerty ty bych občas potřebovala,aby si mě odnesly.... :s: :s: Tak Váša už přišel dostal pusinku veliké objetí a je líp.... :one: :one: Ted připravíme tu oslavičku a snad to vše tak nějak klapne.....tak zatím pa pa a děkuji :ww: ...M. :a: :a: :a:

To se občas tak přihodí, moc dobře tenhle stav znám, to si pak vlezu s dvojkou vína do vany plný pěny a relaxuju, někdy to zabere, někdy ne, drž se, ať to přežiješ ty a i tvé okolí :k:

Ahojky, nic si z toho nedělej, tohle to moc dobře znám. Taky mě to občas popadne. Nejhorší je, že moc dobře víš, že jsi hnusná, ale nedá se s tím nic dělat. Jediný nejlepší řešení je někam zalézt a být sama a dostat se z toho, než napácháš spoustu škod. Je blbý, že zrovna dnes má přítel narozeniny, zkus se přemoci a nepokaž mu ten jeho den. Radši (i když to moc nejde a bylo by lepší to ventilovat) to v sobě dus a přemáhej se. Ať potom nelituješ, že jsi mu ten jeho den zkazila.
Přeji ti ať ti to vyjde a zvládneš to. A nezapomeň, že tady se vždycky najde někdo, kdo Tě podrží.

In reply to by Beruska_Zuzanka

beruško,přesně tak to je vím že jsem hnusná ale nejde to nějak ovlivnit...no a to se ještě dnes sejde rodinka aby mu popřáli,no musím to zvládnout a jak píšeš dusit a dusit.....tak třeba se trošičku zmažem :s: a to špatné se ze mě vyplaví :qu: jé kéž by to tak šlo :w: Děkuji pa pa m.

In reply to by Monulka81

:\/: jo je to všechno kvůli mimiskovi ,pořád ho moc chceme a představujeme si to jek to bude krásné ......... :qu: no a pak to na nás padne,manžel má nerozeniny tak mu padni kolem krku a udělej mu krásné narozeniny a krásný den a vše bude ok ......jednou na nás všechny holky dojde řada už třeba zanedlouho :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka