Tady se rodí jak o závod!!!

20.12.2008

Holky tady se to nějak rozrodilo a já pořád nic :( . Já už to chci mít taky za sebou.Mám uklizeno, připraveno na vánoce a porod nikde.Já snad neporodím.A to se tak bojim toho porodu, už aby to bylo zamnou.

Kliknutím vložíte smajlíky:

se dočkáte. Užijte si ještě vánoce doma, byste se taky nemuseli všechny do těch porodnic vejít :) Každá jsme se dočkala, tak i vy :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mám taky termín zítra.A stím porodem tak to jsme na tom stejně už od 24 týdne my tvrdlo hrozně břicho taky my strašily, a ted když už můžu tak nic ..... :( tak jsem zvědavá kdy to přijde.Zítra jedu do nemocnice na ozvy tak snad si my tam nenechají.

In reply to by opicka46

to snad nevydržím. Co mi provádí večer v močáku, to svět neviděl, asi budu dělat stojky. Na záchod chodím každých 5 minut, nohy mě bolí, sotva se vleču, ale jinak kde nic tu nic :(

In reply to by Kotina

to já taky, večer mám vždycky hrozný tlaky na spodek.Ted ráno proběhly zase nějaké bolesti ale zase to přešlo.Zítra jedu do nemocnice tak doufám že si my tam nenechají.Moc bych ctěla být na štědrý den doma s dětma.Ale na potvoru věřím tomu že to na mě přijde.Jinak stim záchodem tak večer jsem tam taky pořád, nenechá my to ani spát.

In reply to by opicka46

ahojky, já mám teda termín až za 14 dní, ale tlaky na spodek mám každý den úplně hrozný, tak koukám, že nejsem sama, to mě těší, měla jsem strach co to je a jestli neporodím kvůli tomu dřív, ale asi to máme každá. Nerada bych byla na vánoce v porodnici, tak doufám, že prcek ještě aspoň chvíli zůstane tam kde je, vždyť má ještě čas, že jo? Ale ty bolesti jsou někdy fakt hrozný, že ani nemůžu chodit a někdy vystřelují i do kříže, no paráda !!! Takže asi sestupujeme dolů. Vám všem přeji ať máte mrňousky brzy u sebe a hlavně ať je všechno v pořádku !!!!!!! Ale na ty vánoce si myslím, že byste mohli být raději doma ne? Co až po vánocích ?? ;) I když je mi jasný, že to nezáleží na Vás, ale na těch mrňouscích co máme v bříšku !!! Těm je jedno jestli jsou nebo nejsou vánoce !! :||):

neboj,ještě máme čas.Koukala jsem že máš termín za Dva dny.Já až za 7 dní.Neboj dočkáme se :///: až se mimískum bude chtít ven tak nám to dají náležitě vědět.Taky už začínám mít strach a to jsem se do nedávna na porod těšila

taky se bojím, ale už bych chtěla mít miminko doma. Zítra mám první termín, ale podle doktora se na porod zatím nechystám :-) Asi to bude až v lednu :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky