kouse!!!

20.12.2008

noje dite me hryze!! ale fest? prodavaj se nahubkyna 10timsicni deti???? :s: Jo jinak teda Rozik bude ty vanoce mit bohaty jak svin :00: babicka ji ted jeste koupila krasnou celo huadrovou panenku , sewgina jete takocho zajice na dlouhe pruzince (takze se nakam zavesi a jak se zatahne tak skace - proste sranda...) a ja ji jeste k panence koupim takovej malickej kocarek :) (stoji jen 210kc) a jelikoz si zitra vydelam kolem 500 tak me to vlastne nic stat nebude :) Jinak zdatne Rozik chodi - uz krasne dokaze stat sama a tapka o 106 a kdyz jde do prostoru a uz nemuze nebo tak neco tak pomaloucku si jde do drepu a pak na zadek ( takze nepada uz z vejsky :D )

promiň, ale musím se pousmát, konečně to není jen u nás :s: ..malá taky hryzala, do ruky, do paty, do stehna....pokradmu a i přes rifle..au au...naštěstí ji to asi pustilo, páč teď už je to opravdu jen občas...
jinak Rozince moc gratuluji ke krůčkům, je to šikulenka malá :h: :k: :k:

jeeee jeee holky, to je príma, tooolik dárečku :qu: :qu: :qu: je to šikulka, ale my to máme doma lepčí heč :!k: :!k: nemusím vytírat, zdenda to zvládá za mě :!k: :!k: :!k: plazí se jak partizán. takže leda bys Rozince dala mopika aby nepadala a zároveň ti taky pomůže jako mě zdenda :!k: :!k: :!k:

:qu: :qu: šikulka. A ktomu kousání :s: malej mě taky hryže, je jako pyraňa...nejdřív si pomalu chytne ruku a pak se bleskovou rychlostí přikousne :00: jerabina

No koukni na net, určitě nějakej náhubek seženeš :!k: možná k němu bude i zdarma vodítko :a: Jinak Rozík je moc šikovnej, ale jak jinak taky, vždyť je to ženská a ty jsou šikovný :a: Toho 17 s tebou počítám, pokud bude hezky tak pofrčíme, Sašu si dám k sobě dopředu do vajíčka a pak už mám i větší sedačku tak tu dám dozadu pro Rozinku a tebe!

In reply to by Johanka a Rozinka

No já furt řeším jestli jít na to plavání nebo nejít, nějak se nemůžu dokopat a asi už tam bude plno co? Já jen aby sis něco nepřehazovala když by třeba bylo hnusně na výlet do pejru tak můžete jít plavčit!! Kdyby si chodila v pátek odpolko tak bych asi taky do toho šla, to tam bejvám cost často!!

Rozarka chodi?????????? To mi uniklo... Pani tak to blahopreju.. :qu: :qu: :qu: nas malej tapka zatim jen kolem nabytku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky