Těhu test

19.12.2008

:§) Ahoj holky moje,tak jsem dneska neodolala a zkusila si udělat ten test(už nevím jak se jmenoval)ale je to ten který můžete udělat 3 až 5 dní po ovulce.No a já mám MS dostat 24.12 a samozdřejmě mi vyšel negativní.Ani prd po slabé druhé čárce.Mám ještě naději na těhu????Bt neměřím,prsa bolí jako čert.Prosím podpořte mě :§)

Hele mimino,za prvé je ještě moooooooc brzo na test,takže u tebe platí přííííííííííísnej zákaz testování,dovoleni máš až 25.12 jasný :w: A za druhé těhulka jseš :one: je jen otázka času kdy ti to ukáže test ;) :) Uvidíš :dance: :ww: :a:

Ahojky Mimčo. Neboj naději máš obrovskou,takže moc držím palečky aby mrška MS nepřišla a ty nám hlásila // :one: :one: :one:

.. když oni tam nikde moc v těch letáčcích nepíšou, že pár dní před MS se objeví druá čárka v případě těhu jen u 5% !!! těhu žen. Naopak většinou vychází negativní i v den očekáváné MS, přestože těhu je. Ovulace je často opožděná a pak tedy se lze spoléhat jen na to, že až to nedostaneš, tak pak shánět test. Ale znám to.. taky jsem ten minulý měsíc nevydržela :) Každopádně, dokud se mimi nezavrtává do sliznice dělohy, nelze nic změřit, a to vrtání je 6-8 den od početí, čili např. já měla ovu tento měsíc až 17.DC, tak kdyby vše vyšlo, nejdřív se začne zavrtávat 23.DC a dostávám to vždy 27.DC, takže už vím jak to minulý měsíc bylo nepříjemný a chci si počkat až do ne očekávané MS, a ani to nemusí stačit. Hlavu vzhůru a zakaž si testy do očekvané MS! :one: :k: :k: :)

Na test je ještě brzo, zkus si ho udělat tak den před ms, to už by mohlo být něco vidět, ale taky nemusí.

Ahojky,těmhle testům vůbec nevěř..jak by to mohl poznat za 3-5dní od ovu,když zahnizdování trvá tak 10dní a až pak se začne vylučovat pomalu ten hormon Hcg..takže si myslím,že je to nesmysl.
Tak nezoufej,sice příznaky ms bývají podobné příznakům těhu,ale nikdy nevíš co z toho nakonec bude ;) Je to 50 na 50 a to je dobrá šance ne? :)
Tak počkej alespon do dne očekávané ms a nebo i později pokud to vydržíš a uvidíš,ted je to předčasné :)
Přeji ti to moc moc moc a hnedka nám dej vědět ju? :a:

protoze i ja si myslim to co Andelinka,ze je jeste prilis brzy a ocela me udivilo,ze pises,ze se to da zjistit jiz 3-5dni po ovulce.Osobne si myslim,ze je to naprostej nesmysl..Jeste vydrz a treba to vyjde..Nadeje jeste urcite je..

Ujišťuji Tě, že jsi úplně normální :-D Neboj! Jinak naděje asi je - pět dnů od ovu je hovadina. V den zpožděné ms a dál a basta...... já už ničemu jinému nevěřím. :k: :k:

nejsi vul!Na jednu stranu se ti nedivim.A to vzruseni,jestli to tam bude!!!!To je co!!!!Porad na to clovek musi myslet...

myslím si,že bylo moc brzy.Oni tam sice píšou,že může to poznat dřív ale většinou to tak test brzy nepozná.Mě vyšla hooooodně slabá čárečka v den očekávané a to odpoledne.A bolely mě strašně úrsa,unavená jsme byla,takové mokro mezi nohama a kovová chuť v puse a jednla jsem jak prase doslova :)

Tak jeste vyckej,jestli dorazi MS a pak teprve zkousej.Uz jsem to tu nekomu psala.Neni kam spechat s tehu testama.Jestli se zadarilo,tak budes mit mimi v brisku jeste dlouho.Drzim pesti.

In reply to by lena

Děkuji ti já to s těma testama taky vždycky holkám říkám at si je nedělaj dříve než v termínu MS no a podívej co já jsem za vola.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj máš pravdu jsem vůbec blbá,že jsem ten test dělala!!!!!Tak brzo a ještě k tomu odpoledne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka