Slabá // na těhu testu

19.12.2008

Ahoj holčiny moje. :a: Co si o tom myslíte. mám slabounký ostín druhé čárky ale je tam fakt vidět kde je, nebo jsem blázen? Hrozně bych si ho přála,tak jako všechny. Pár dní po ovulce mě začali bolet prsa a teď mám tak o číslo větší prsa. Dostat to mám tak okolo 30.12 dělala jsem si ten mamatest a rapicler oba citlivost 10ml. Jinak Vám Všem snažilkám,těhulkám a mamínkám přeji Krásné Vánoce a ať snažilky mají :cc): :one:

:ooo: :O Fákt,ty jo tak to je perfektní :\x: :qu: ,tak at ti jen čárečkas pěkně sílí.Zkuz za pár dní ještě nějakej jinej a jestli tam bude taky tak závidím :s: :!k: ;) :w: :k:

In reply to by kesja

Ahojky. No bylo by to skvělí,ale nějak mi to nejde do hlavy,že by se to zrovna mě povedlo. ;) Počkám do vynechání,a pak zkusím další.Bojím bojím,že je to jen nějaký zbytek barvičky.Jinak mocinky děkuji :one:

Kdykoli se nějaké povede mít druhou čárku, tak mám hroznou radost - důkaz že to vychází, že se to jednou může povést i mě, že snažení má smysl! :k: :) :k: Prostě super! Přeju ti, ať je brzy druhá čárka tak silná, že nad ní budeš skákat radostí! :)

In reply to by Kašíkus

Ahojky Kašíku. Jsi hodná děkuji,i já mam další naději bojovat když příjde MS.Skákat radostí budem všechny uvidíš. Přeji ti ať se už co nejdřív zadaří :cc): :c: :one:

to zni hooodne nadejne,takze drzim palecky,aby to vyslo..Ja kdyz jsem si delala testy,tak ten prvni test byl vzdycky opravdu opravdu sotva viditelnej a musela jsem ho naklanet na vsechny svetovy strany,aby slo vubec neco videt,pac ho videl jen clovek se dobryma ocima,ale po case silil,takze at to je tak i u tebe a skutecne jsitehu..Drzim pesti

Myšmo my to máme dostat spolu... tak doufám, že ta Tvoje čárka tam určitě je!!!!!!!!! :k: :k: Mě šíleně už třetí den bolí jakože...děloha... Nepříjemné... ale já to mám asi z té pařby :(

In reply to by Andělína

Ahoj Andělínko,třeba jse ti roztahuje,a uhnizduje mimísek :one: . Jsem zvědavá,jestli MS příjde. Z pařby to nemáš byla jsem taky včera,to bude spíš :cc): Držím palečky

Ahoj Jani :a: no to je super tak vydrž pár dnů ještě, přece jenom ms máš dostat až za dva týdny tak to je docela brzo na testík ale když už tam vidíš čárku tak přeju at každý den je silnější :-) a říkala si to už přítelovi? :s: :s: :s:

In reply to by powynka

Ahojky Powynečko. Jojo na testík je fakt brzy normální test mi ani tu slaboulinkou čárku neukázal. Nene neříkala jsem mu nic protože není nic jistý a ani vyhráno ještě není. Pokud to vydržím a bude vše ptvrzené pak mu to asi řeknu,ale dřív to nemá cenu. Jinak mocinky děkui. Snad ta škaredá MS se mě už vyhne a Vám všem holky moje taky. :one: Držím Hrozně moc pěstičky. Já tak nějak něvěřím,že by se to mohlo povéct.

Ahoj Janí,hned bych s tebou měnila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Přeju at čárečka jenom sílí!!!!!!

In reply to by Mimčo

Ahoj mimčo :a: No to jsem si taky říkala,že bych si to hned prohodila :s: Jěstě beru není nic jistý MS příjde a jsem na začátku.Držím ti palečky // na těhu testíku :c: :one:

Ahojky. Já si dělala test 3dny před ms a slabá druhá čárka tam byla taky. No a dopadlo to tak, že 8.12 se nám narodilo naše zlatíčko. Tak hodně štěstí i tobě. Ale s největší pravděpodobností těhu jseš

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky