tlak v bříšku při chůzi

20.12.2008

Chci vcechny pozdravit, pac jsem tu uplně nová a zeptat se,
vím, že už to tady asi bylo bylo zmiňováno milionkrát, ale mám problém s běznou chůzí. Jsem v 22 tt a zacalo mě tlacit dole v brisku pri chuzi. Je to takovy naprosto snesitelny tlak, ale musim chodit pomalu, aby to nebylo neprijemne, jsem z toho nejaka nervozni, pac doted jsem nemela jedinej problem. Asi to je normalni, ale potrebuju tak nejak uklidnit.

Kliknutím vložíte smajlíky:

noo ja si nejsem uplne jista kam mame natocenou hlavicku ale nekdy je to lepsi, nekdy horsi .... tak uvidime co se z toho vyvine.....mam pocit ze podle toho co citim je to natahujici se vnitrni svalstvo. Starasne rychle mi ted vyhoplo brisko ..... tak jsem trochu klidnejsi

Já to mám to same od 23tt, malej hlavičkou dole a tlačí na čípek, občas se nemůžu pohnout, dlouhý procházky taky nic moc, a v noci nespím, navíc malej kope do žeber.

Ahoj, já to měla taky tak nějak kolem toho 24tt a bylo to způsobené tím, že měl malej hlavičku natlačenou úplně dole vlevo a bolelo mě to jak při chůzi tak vleže. Naštěstí se kolem 26tt trošku přetočil, takže teď zas v pohodě. Zkus se zeptat Dr. jak máš mimi natočené.

no je pravda, ze se to spis stava az ke konci tehu, ty jsi teprve 22tt, ale je to normalni. Hodne odpocivej a nechod dlouhe trasy.

Ahoj je to normální,počkej jak ti bude až ti mimísek bude sestupovat to pak budeš chodit ještě pomalejš. :a: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky