Tak takhle si Majdinka hraje s hrazdičkou....

20.12.2008

... :s: :s: :s: ...

Ahojdá, tak tohle mi ta moje šiška taky dělala než jsem jí tu hrazdičku sbalila, protože hrát si s něčím v leže je pro to naše dítě nadživotní výkon :!k: Jinak malá je moc krásná :c:

In reply to by Danka

No to naše dítě je taky akrobat, ale na zádech vydrží možná tak spát a pár sekund když jí přebaluju ale to musí mít dobrou náladu, jinak na zádech tak maximálně řve...ona by asi nejradší an čtyřech i spala :!k:

Danuško, ta by byla sladká, i kdyby měla v té své papulce narvané třeba syrečky :c: :qu: :qu: :qu: Majdinka je véééliká šikulka :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

Jé, tak to mi něco připomíná :s: , zrovna teď když se otočím, tak vidím to samé :s: , ještě že je na konci ta kytička :a:

Cauky Dejno,
tak neco takovyho sem nekde uz videla - mam takovyho tucha, ze zrovna vcera u nas v predsini!!!! :s:
Lucinka dela uplne to stejny a reknu Ti, ze me to pekne polekalo, kdyz sem to videla prvne! :00:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

To už je trošku starší fotečka, ale dělá to pořád...nejvíc jí berou ty nohy a pořád je rve do pusy, taky mě to vyděsilo v první moment, musím ji pořád hlídat... :) .Jinak to je mé krycí jméno, pravé je Danka... :s: , toto je jen na vkládání foteček... ;) .

In reply to by Danka

Maji to ale napady, co? Ty nase krasavice?! :girl: :00:
Nase mala ted taky silene zboznuje casopisy ... vcera sem nechala jeden nechtene polozeny u deky, kde si hraje a nez sem dosla, tak byl malem na cimpr-campr!!!! :s: :s: :s:
Je fakt, ze ted uz je hlidani opravdu na miste, pac sem z toho casaku nasla aj utrzky u Lucinky v puse ... a to byla tak nanosekunda, co sem ji nechala samotnou! :00:
Ahaaaaaaaa ........ Danka-Dejna, tak uz sem doma!!! :s:
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka