Vánoční dotaz

19.12.2008

Ahoj holky. Dostala jsem takový nápad a nevím, jeslti to mám udělat, tak se chci zeptat, co si o tom myslíte???
Chtěla bych do jednoho kusu cukroví zapéct papírek s nápisem...Vezmeš si mě? a dát to příteli u vánočního stolu, jako aby to snědl. Byl by to velký kus, tak by si musel kousnout :) Co myslíte, není to blbost? Nechci ho do ničeho nutit, jen mě to napadlo. Jsme spolu přes 6,5 roku...tak co myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

:!k: , my už máme dvě děti a taky nic :!k: . Já ale nebýt těhotná letos s Domčulkou,tak už jsem zase paní,ale s obr bříškem se mi fakt nechtělo,vždy´t jsem ti to vyprávěla, náhodou mně se tvůj nápad moc líbí,je to originální a vtipný a pokud je takový i protějšek,myslím,že proč ne. Moje kámoška taky požádala našeho kamaráda a jsou manželé a ani se moc nebránil,někteří chlapi holt potřebujou nakoupnout :!k: až k oltáří :s: a někteří to možná nedokážou vzít,protože musí mít pocit lovce. Tak držím palečky .Gabča,Filípek,Domčulka

Ahojky, je to velice romantické a odvážné, takže smekám. Myslím si,že můj chlap by se určo nezlobil,že bych mu jako vzala vítr z plachet. Ale spíš jde o to zda je vhodná situace a ta u nás není. (hlavně ta finanční a svatba něco stojí).Držím pěstí a jsem zvědavá jak to uvás vše dopadne....ale věřím,že veselkou :\r/ :\x: :\r/

Ahojda:o) Hrozne ti to preju aby to vyslo a tak trochu zavidim odvahu:o) Ten muj se pri slove svatba na me podezirave podiva jako bych to na nej chtel nekdy ve spanku usit takze musim cekat az si to holt uvedomi (a myslim ze az se prcek narodi tak mu to dojde:o) drzim palecky....

no tak, ještě nějaký názory? Cukrovíčko už je napečené, teď jen, jestli mu to mám dát :s: :s: :s:

a že ho požádám prozměnu o ruku já (podobným způsobem...máme přeci ten stejný vkus :s: :s: :s: ) třeba by ty zásnuby proběhly trošku na úrovni než ty naše první :s: :s: :s: :00: to byl propadák... ale je to super nápad...ale abys ho fakt ještě nevezla na záchranku ;) až se začne dávit.... chtěla bych být mušinkou a dívat se ...ne že bych byla vlezlá ;)

In reply to by Pechy

je dostačující.... arabela by byla už další nečlověk v místnosti a to by nebylo moc faň....ještě by ti do toho kecala.... a já bych pak neslyšela co říkáte :s: ne ne já musím mít přehled chápej.....sonda ;)

za podporu, už je zapečeno, jen to nezvojtit, aby to nedostala třeba skoro švagrová a nedostal to ten její, to by byla slanda :s: :s:

Také se mi to líbí :one: ale byla bych strašně nervozní z toho jak to dopadne :? jsem srabík na takové věci.Ale držím ti palečky nápad je to pěkně romantický tak ti určitě výjde. :qu:

to je tak super nápad, až se ti to povedlo třikrát....takže třikrát hurá hurá hurá...Kam na to chodím...já nevím, asi jsem cvok :s: :s: :s:

Hele to je super :one: nápad kde ty na to děvče chodíš to teda vůbec nevím.. :n: jen musíš dát pozor at se neudáví :s: mě zas třeba napadlo pod hrníček od kávy na ten podšálek ale vono už to je ohrané

Hele to je super :one: nápad kde ty na to děvče chodíš to teda vůbec nevím.. :n: jen musíš dát pozor at se neudáví :s: mě zas třeba napadlo pod hrníček od kávy na ten podšálek ale vono už to je ohrané

Hele to je super :one: nápad kde ty na to děvče chodíš to teda vůbec nevím.. :n: jen musíš dát pozor at se neudáví :s: mě zas třeba napadlo pod hrníček od kávy na ten podšálek ale vono už to je ohrané

A nezmastí se ten papírek nějak?? A jak uděláš, že si vezme zrovna to cukroví, kde to bude?? Co když zrovna nebude mít na sladký chuť? Asi blbý dotazy, ale zkouším si to představit a mě by se to určitě nějak pos... :///:

Ahoj Pechy, nápad je to krásný, ale já mám s takovýma věcma blbé zkušenosti - reakce nikdy nebyla podle očekávání. Asi hlavně záleží na vyspělosti subjektu a podle mě, když chlap není schopný sám ženskou požádat o ruku, tak mu k té vyspělosti něco chybí. Je to teda moje zkušenost, o ruku jsem žádného nežádala, ale třeba jsem něco podobného zkoulela na Valentýna - a můj poznatek je, že chlapi na tohle nemají prostě geny, aby to pochopili, alespoň ne tak, jak si to představujeme my. :s: Reakce byla při nejlepším rozpačitá, jako když někomu vezmeš vítr z plachet. On ví, že by to měl udělat on, když mu to vyfoukneš, tak dostane na frak jeho hrdost, ale sám to neudělá. Lepší je ta cesta jak se říká, že to musí ženská zaonačit tak, aby si chlap myslel, že to vlastně bylo celé jeho nápad. :D

PS: Teď mě napadá, že sranda by byla, kdybys do toho cukroví kousla ty a bulela radostí a předstírala, že si myslíš, že to je žádost o ruku od něj. To by byla zajímavá situace. :s:

In reply to by Leian

taky bojím, ale zase si říkám, že on je takový trošku jiný. Není to takový ten klasický hrdý chlap, ale nevím, ještě o tom popřemýšlím..Možná by nás to jen příjemně pobavilo, rozhodně by z toho asi nebylo zklamání, toho se nebojím. Myslím, že by to dopadlo buď krásnou romantikou, nebo smíchem u stromečku :)

No to je parádní nápad.... :qu: :qu: :qu: , já bych to zrealizovala hned... :) , to je čoveče dobrej tip... :s: :s: , né si dělám srandu... ;) .Taky jsem o tom už párkrát uvažovala, že bych to udělala za něj, když on se k tomu nemá... :) .

Jeee, to je krasny!!!!Supr napad, ja myslim, ze bys do toho mela jit :-) A co si tvuj pritel mysli o manzelstvi??Ja jen aby nemel jinou predstavu - treba ze manzelstvi nechce, tak abys nebyla zase zklamana...ale jinak napad je to skvelej...kdyby mi to nekdo udelal, tak bych dojetim bulela este mesic :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka