Ahooj, ahooj, jsem opět sama doma, je tu někdo na pokec???

19.12.2008

Po všech těch nepříjemných dnech, se snad v čase předvánočním bude dařit lépe...Dnes jsme si byly pro stromeček, mám ho do mámy ze školy, je to borovička a je pořád krásná, tak proč vyhazovat několik stovek za stromek, když ho mám zadarmo... :s: :one: .Zítra ho ozdobím, jsem zvědavá na Majdinku, co na to bude říkat... :!k: .Taky mi dnes přišla jídelní židlička Fábula a musím říct, že jsem z ní nadšená... :qu: :qu: :qu: .Taky máme novou ohrádku pro Majdinku, ale tam se jí zatím moc nelíbí... :O , dneska si tam tatík za ní vlezl, prý aby věděla, že tam není za trest... :) .No a ted si tatík odjel do Prahy na párty, ale jel tam vlastně jakoby pracovně.Měla jsem jet původně také, ale nakonec jsem to vzdala a zůstala doma s Majdinkou... :c: .

Ahoj holčičky, tak já jsem byla pařit, no pařit, včera. To bylo poprvé od porodu a o malýho se postaral taťka. Byla jsem s kolegama z práce, taky si na mě vzpomněli. Bylo to dobrý i víno jsem si dala. Jsem po operaci štítné žlázy, beru léky, tak jsem měla strach co se mnou to vínko udělá, ale dobrý. Ve 22 hodin jsem byla doma a ještě jsem manželovi donesla pizzu, jako hodná manželka.

In reply to by Danka

No znáš jak to chodí na firemních akcích. Vždy tam zůstane jen to zdravé jádro. Jenže mě ještě stále není moc dobře, navíc jsem si zapomněla vzít pro mě už teď důležité léky, tak jsem musela šlapat domů. Ale bylo to dobré odreagování a po vánocích už je naplánováná další akce, tentokát díza. Trošičku si hodit hrbem :s: .

In reply to by martinace

:s: , já so občas tím hrbem chodím hodit, ale poslední dobou mi to nějak nesvědčí, když někam s přítelem vyrazím, tak mi je bud blbě od žaludku, nebo mně bolí nějaká část těla, takže to s tím házením hrbem asi přeháním... :s: .

In reply to by Danka

No tak nesmíš tak dovádět :s: . Ale už se taky těším. Jdu jen s holkama, taťka bude opět hlídat. Ježíši, takhle to vypadá, že pořád někde lítám. Matka od rodiny, no děs :00: :s:

In reply to by Danka

Tak to jsem ráda, že to tak nevyznělo. Vždyť Pavel (manžel) mě vyhání někam už jak dlouho. Ale mě se ani zatím nikam moc od mrňouska nechtělo. Stačilo mi to když jsem byla v té nemocnici, tak teď si ho chci prostě užívat.

Věroušek

Ja jsem taky sama doma a mladej jel parit do Prahy :( Docela bych si to s nim vymenila ale co nadelam. Ted si pujdu konecne udelat vecu, protoze mala zabrala. Chtela bych se nekdy pekne v klidku naveceret treba kolem seste a vychutnat si to bez ruseni. A ne jist porad na stojaka nebo v rychlosti. No aspon, ze obed mam vetsinou v klidecku :c: A co ty? Nudis se doma taky tak jako ja? Ja bych potrebovala uklidit ale jsem nudou unavena a necham to na zitra

In reply to by Věroušek

když jsem sama doma a malá mi i docela brzo usnula, že budu něco dělat, nebo, že udělám vosí hnízda, ale zasedla jsem sem a to už asi nic neudělám... :s: .Já měla jet původně s ním, hlídala by tchýně, ale nakonec jsem to vzdala, bolí mě noha, pobolívá pořád břicho a po pravdě, nechtěla jsem tu Majdinku s tchýní nechat, zase by tu byla s těma čoklama, a ty by tu dělali jen bordel... :00: .No o tom najezení se v klidu mi povídej... :( , vím o čem mluvíš... :) .Já budu zítra něco uklízet, pak chci taky ozdobit stromeček a zabalit dárky... :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka