Bolesti, píchání a tlaky v podbřišku

19.12.2008

Ahoj holky, dneska jsem 37 + 5 tt a zrovna před chvílí jsem měla takový tlaky a píchání jako dolů na pipinu, máte to taky tak? Půl hodiny jsem seděla, protože šiju nový suchý zip na zavinovačku a pak jsem se zvedla, že se půjdu najíst a na záchod a myslela jsem, že neudělám krok, jak to bolelo a pořád to není ono, když sedím nebo stojím tak dobrý ale jakmile chodím tak mi každý krok dělá problémy. Nevíte čím to je? Fakt to bolí docela dost !

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ano taky tak při chůzi to píchání vystřeluje až do noh :00: nic příjemného to není ale musíme vydržet papa

Ahoj,mám to taky. Hlavně po včeřejšku a příjde mi, jako bych měla něco hodně velkého vraženého v pánvy...tak to asi bude ta hlavička co už chce ven.

já to měla taky. Bylo mi řečeno, že je to tím, jak mimi tlačí na branku a připravuje se k porodu. Pokud by to byla nesnesitelná bolest, tak bych šla na pohotovost.

In reply to by Llotta

Díky, dá se to vydržet, ale opravdu to bylo dost bolestivý, teď to jde, když sedím, tak uvidím až zase půjdu. Prostě to máme za pár, tak nás ti naši drobečkové zlobí co? Ale ty už máš podle ikonky mimíska dávno doma, to mě to teprve čeká. :cc):

In reply to by Llotta

Tak to se mu chtělo na svět docela brzy co? Jak to, že to máš v živé paměti? Byly nějaké problémy?? Jestli jo, tak přeji už jen samé radosti a štěstíčka s miminkem ! :cc): !!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka