Očekávání

19.12.2008

:\/:
Já jsem tu dnes poprvé a když si čtu příspěvky, tak mi připadá, že jsem několikrát "naklonovaná".Právě včera jsem hypnotizovala těh. test, aby ukázal druhou čárku a to mám 4 dny do očekávané MS. Moc bych chtěla, ale na druhou stranu mám strach, že to dopadne jako předchozí/zamlklé těh. v 7tt/.A tak jsem chvílema plná optimismu a potom mě chytne depka jako blázen.Hlavně když přijde kamarádka, která je těhotná. Moc ji to přeju, protože to bylo taky vymodlené těhotenství,ale pak mi přijde líto, že nám to nevyšlo.Uvidíme, co bude dál...

já tě úpně chápu, byla jsem na tom stejně. strašně jsem to chtěla a když jsem otěhotněla, byla jsem šťastná ........... ale bohužel to nevyšlo - bylo to mimoděložní a vzali mi jeden vejcovod. hrůza !!!!!!!!! poté jsem měla dva zamlké potraty .............. a dnes čtyři roky od mimoděložního těhu mám dvě krásné holčičky. vím, že se mi to dnes už píše lehce, ale vydrž........ určitě to vyjde !!!!!

neboj se. Taky jsem tím prošla. Já měla zamlklé těhotenství do 8tt a pak jsem znova otěhotněla a dopadlo to perfektně :one: Máme téměr tříměsíčního chlapečka :cc): Taky to dobře dopadne. Držím moc palečky a pod stromeček přeji testík se // ;)

Hančí, nebuď smutná...to je to nejhorší.....na druhou stranu chápu po tom co máš za sebou že máš strach....ale ber to tak že to prostě nebylo v pořádku a teď máš znova šanci aby to v pořádku bylo....mimísek musí být silný, má toho hodně před sebou, tak hodně optimismu a hlavně pevné nervy....te těžké nemyslet na těhoteství když to hrozně chceš a s tou "závistí" tě taky chápu.........ale podaří se to a budeš šťastná, neboj...posílám hodně těhotenské energie...a přeju vynechání tý ošklivý MS..pa pa L

Ahojky,taky mám těhotnou kamarádku,čeká druhý a taky je mi občas smutno,že my furt nic a i jí je to líto,doufala,že budeme těhule spolu a budeme to spolu sdílet,ale zase se jí to povedlo skoro hned :)
Já už jsem naštěstí po ms,takže hurá do dalšího snaženíčka :)
Vím je to dlouhý čekání,ale nakonec tu bude den D a já ti moc přeju,aby nepřišla a na testíku jsi měla dvě // :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka