Radu, prosííííííííííííím

19.12.2008

Holčiny, co budete kupovat kamarádkám k vánocům, já vůbec nevim, v úterý si je budem předávat a já nemám nic, pže fakt nevim, poraďte

my už si s kámoškama vánoční dárky nedáváme, ale ta moje nej má poblíž vánoc narozky a k těm jsem jí koupila, jelikož často cestuje, takovej ten polštář, co se dává okolo krku, aby se mohla i v sedě pohodlně opřít :a:

ahoj, asi bych to resila kosmetikou, ale nejaky prdacky kalhotky nejsou rozhodne k zahozeni ;-) hlavne zalezi na tom co ma rada. nikdy kamoskam nekupuji stejne veci ... u nas to chodi tak, ze na Vanoce se dava blbustka protoze toho clovek kupuje hodne a resime spis narozeniny...

Ahoj, záleží kolik chceš do toho dárku investovat. Já to vyřešila letos svíčkama,kosmetikou-lak na nehty,olejové kuličky do koupele,nebo nějakou mlsotu-čokoládu,proteinové tyčinky,...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ani mi nemluv, v lednu jsme objednaný do Iscaru v Praze, nědělaj se mi vajíčka, MS si chodí jednou za dva měsíce, mám toho už plný zuby, už na to ani moc nemyslim, pže je to na budku, snad se v tý Praze konečně začne něco dít, a pak to snad půjde, co ty?

tak já letos koupila kamarádce takovou pěknou měkoučkou deku k televizi :-) a pak jsem jí k tomu přidala fotku v rámečku, mě, manžela a adámka.. je to moje dlouholetá kamarádka a už mě nenapadá nic, co bych jí koupila, je to fakt těžký..

Ahojky tak tohle já naštěstí nemusím řešit my si darečky k vanocům nekupujeme,ale asi by to byla kosmetika nejspíš

já to taky neřeším...ale kamárádka si se svýma spolužačkama dává při jakékoli příležitosti (svátek, narozky vánoce...) kalhotky.
Přijde mi to docela vtipný a hlavně praktický...pořád si tak vlastně obnovují "šatník" a nemají problémy s tím, jaký pořídit dárek.
Ale věřím, že ne každého by to potěšilo...někoho to může i urazit.
Takže záleží na typu kamarádky... :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky