Kdy zkusilo vaše mrně poprvé papat samo???

19.12.2008

Ahojky, nám je přes 6a půl měsíce. K Vánocům mimo jiné dostane náš Filípek jídelní židličku, tak mě teď napadlo, kdy jste nechali vaše díťko, aby si vyzkoušelo, jak se nakrmí samo??? :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Koukám, že jsme na tom všechny podobně... já si ani sama nemůžu dát nic k jídlu, protože by mi snad snědl i ten příbor, žroutík jeden :s:
Danielle a Filípek

ema ještě pořádně nesedí židličku máme polohovací krmim ji asi měsíc a na konci jidla ji dam do ruky lžičku snaží se ale trefí se spíč do čela než do pusy :D zitra je ji pul roku ale když vidí lžičku jde po ní velmi dravě a s otevřenou pusou a to mužu klidně krmit zrovna jen sebe

Ahojky tak naše malá třeba ještě v 8 a půl měsících nesedí takže jidelní židlička musí ještě počkat,ale vaše děti co tady píšete na to fakt ještě mají podle mě čas to je dost brzo aby to vůbec uměly takže si ještě nějakou dobu asi počláte,ale čert nikdy neví třeba máš doma super dítě a bude to umět brzo zkusit se samo nakrmit :one:

In reply to by miky

Naše dítě je teda super, ale na úplně jiný věci... :s: :s: :s: mě se prcek právě taky - jako holkám - sápe po lžičce, ale v tuhle chvíli by nakrmil všechno kolem než sám sebe... a zatím taky sám nehačá, krmíme v lehátku...
Danielle a Filípek

In reply to by Danielle

Tak to jo malutká se taky už dlouho sape po lžičce,ale to spíš že ji to zajímá.¨Ted ji někdy dám lžičku na hraní když potřebuju chvíly klid si s ní vyhraje až beda,ale krmit sama se myslím začne pokoušet až fakt za dlouho třeba švagrovky jsem se ptala říkala,že až malý se chtěl prostě krmit sám to naznačil a bylo to a bylo mu cca rok a půl teprve.Jinak taky krmíme v lehačce jen čekám až se posadí pač tady máme houpačku a aby jsme ji vůbec využily:-)a taky se těším na jidelní židličku:-)

In reply to by miky

Nám už se šmudla v lehátku posadí... potvůrka, přišel na to jak, to se vždycky zapře a nejde s ním hnout :s: ale z lehu ne, to se ani nijak nepokouší o sed... tak uvidíme, kdy to přijde... vím i dětech, které dřív chodily, než si prvně sami hačly z lehu :wink:
Danielle a Filípek

to by mě taky zajímalo,nám ted bude pul roku ale už papame i masíčko.No lžičku by mi už i ukrad ale do pusiny by se netrefil takže mu ji ještě nepůjčuju :s:

a tak týden se Majdinka sápe po lžičce a talířku, že chce jako jíst sama, ale přijde mi to brzo a nedokážu si představit, jak by potom vypadala... :00: , no teda vlastně si to dokážu představit, ale radši to ještě nebudu zkoušet... :///: .

nám je sice teprve 5,5 měsíce, ale už o tom taky začínám přemýšlet, protože i Honzulka dostane k Vánocům jídelní židličku. Na Štědrý den dostane svou první lžičku papání a pak už pomaličku začneme přikrmovat, tak by i mě zajímalo, od kdy jste nechali vaše štěstíčka, aby si vyzkoušeli papat sami.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka