těhotenství

19.12.2008

Ahoj holky, já vím že se mi to kecá, když budu za měsíc a půl rodit, ale ráda bych se s Vámi o něco podělila. Od svých 15-ti let jsem jedla anti. protože jsem to prostě sama od sebe nedostala. Před rokem jsem potkala přítele a řešili jsme miminko, bála jsem se toho, že jsem rozbitá a že určitě budu mít problémy otěhotnět. Po vysazení anti.jsem začala mít záněty moč.cest a přestala jsem mít o těhu zájem, protože jsem pořád jedla antibiotika a řikala jsem si, že by nebylo dobré otěhotnět, protože mám oslabené tělo atd. No a vlítla jsem do toho ani nevím jak. Já si myslím, že ta psychika má na to opravdu veliký vliv. Nelamte si s tím hlavu a hlavně nesexujte jen za účelem zplození. Dokonce jsem o tom četla pár článků a i gyn.mi řikal, že má spoustu pacientek, kterým to nešlo a po adopci se jim to náhle povedlo. Takže holky nenervujte se, ono to příjde samo a moc Vám to všem přeju. Jsou Vánoce tak hlavně buďte v poho. a užívejte si to :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

a nejen po adopci dítěte - mám negativní zkušenosti, kdy si údajně neplodný pár pořídí z útulku kočičku, a za pár měsíců ji vrací z důvodů "náhle propuklé alergie" za kterou se skrývá pouze a jenom otěhotnění - prostě se žena smíří s tím, že to nejde, přestane na to myslet, a je to tu (a my pak léčíme zlomenou zklamanou kočičí dušičku).

a z jiného soudku - známí otěhotněli po povodních v praze - snad i bydleli v zátopové oblasti, povodně ovlivnili i jejich práci, takže toho měli nad hlavu, a myšlenky na mimi vystřídaly úplně jiné starosti. a výsledek? nečekané se podařilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka