Ahoj děvcata

19.12.2008

Ahoj holky tak jsem tady po delší době zase a musela jsem se na vás přijít podívat jak se vám vede?Co nového?My ted bydlely týden u tchyně pač nám dělaly okna a dneska jsme se zas mohly konečně nastěhovat domů tak jsem ráááda.Obě s malutkou jsme byli nemocné ještě do toho takže zabava,ale malutká už je naštěstí zdravá a já už pomalu taky :one: pokusím se vložit nějaké fotečky snad se povede pač nový foták se semnou nějak nekamaradí tak ufidíme.Přeji všem pěkný večer :qu:

Ajojdá holky :a: tak to budete mít pěkný s novejma okýnkama :one: a je dobře že už máte stonání za sebu a budete si moct užít vánoce!!! Já jsem zvědavá co na to bude ta naše cácorenka říkat :O :!k:

Ajojdá holky :a: tak to budete mít pěkný s novejma okýnkama :one: a je dobře že už máte stonání za sebu a budete si moct užít vánoce!!! Já jsem zvědavá co na to bude ta naše cácorenka říkat :O :!k:

In reply to by Ditousek

Ahojky.Taky jsem ráda pač bydlíme ve dvojce a pořád nam tu profukovalo a byla tu kosa tak bude aspon o něco líp ještě aby se pod nás někdo nastěhoval a zatopil :one: No an inemluv já už to vidím,že jak bude stát stromek tak si ani neuprdnu malou si budu muset přivázat na záda abych vůbec mohla něco udělat :qu: :///:

In reply to by miky

No to určitě pocítíš ten rozdíl s těma novejma okýnkama, my je měnili vloni v létě a je to fakt super!!! Jinak já to moje dítě budu asi muset taky někde přivázat ke kolíku jak kozu, ona mě chce hrozně pomáhat tak teda pomáhá :!k:

In reply to by jituška

Ahojky Jituško tchyni mám fajnackou takže pohoděnka to hůř by na tom byl manžel s mojí mamkou to by byla vražda :s: no malutká je moc šikovná celkově,ale dává si na čas pač na 4 se postaví,ale ještě nelozí a taky už se umí zapřít třeba o autosedačku takže je vspřimeně na kolinkách takže už to není daleko počítám ale jinak umíme pěkně pápá a jak jsem veliká taky pěkně kecá tatatatata a nenenen a tak ruzně třeba i jajajaja je strašně chytrá a už i vyčuraná šmaruje po zemi někdy že ji těžko dohonit :///: opravdu šikulka hl.se pořád smeje říkala mi tento týden dr.co jste s ní udělaly takovou ji neznám pač řvala jak tur a já nic to ona tak už jen ted u dr.řve doma je andílek neskutečný,ale s dr.si užila své tak se ji ani nedivím.A co vy jak se daří,

Ahoj, tak teda já být marod (+ dítě) a ještě být týden s tchýní, tak to nepřežiju buď já nebo ona. Ale pokud máš ok tchýni, tak jsi šťastný člověk... A malá je šikulka, má krásné kukadla. Ahoj

Ahoj...nás taky čeká několikadenní soužití s tchýní...my budeme dělat pro změnu koupelnu...nějak si to nedovedu představit..ale snad to taky bez ujmy přežijeme.. :s: :///:
Jinak, maličká má náááádherné očííčka...je fakt kouzelná, roztomilá.. :c: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka