ja su nestastna, vyrazka nas potkala..chmmm..asi po prikrmu

19.12.2008

halo halo, prosim, potkala vase miminko po zavedeni prikrmu na tvaricce vyrazka? u nas se to dnes nejak zhorsilo.. vratila jsem se dnes k mrkvicce a des.. muzete mi prosim napsat jestli se to jeste u nekoho objevilo? jinak jsme dnes byli na kontrole motoriky pred kojen.plavanim a uplne blbe zvedam toho naseho cvalika.. zvedame ho vetsinou chycenim pod raminkama a mame jeste dodrzovat klubickove zvedani.. tak nase zive dite presvedcit at se v klidu schouli - nevim nevim :cc):

jerabinko, jak pises.. malej ma z meho pokouseni srandu.. jo a nemame davat sedet (mne se malej chce vrhat na stul..na vse pred sebou), ani ho pritahovat do sedu.. tak to jsem mela s Matouskem jako vecerni legracku pred spanim.. taky blbe.. joo a nemam pusinkovat prcka na chodidla, ma porad reflex zatinani prstiku k chodidlu.. tak u toho se pri mazleni hihnal prevelice.. ale pani byla fajn, ze pry to co delam ja, delala u svych trech deti kdysi taky..

ahoj, protoze pokud nepridrzuji hlavicku pri zvedani, namaha si krcni svaliky, ktere pry nema na pul roce (vek nas Matous) jeste tolik namahat (x za den)..do klubicka me dnes ucila: mimco lezi na zadech, levou dlan vlozim pod hlavicku a palec prave dlane dam do rozkroku, levou rukou pomoci predlokti pod zadicky zvedam mimco z podlozky (pater se sama ohyba do oblouku) - ja se bala dite zvednout, ze mu zlomim vaz - a stacim ho hlavickou k operu o leve rameno..pak si dite usadis do sve naruce..no jeste mi to moc nejde, Matous rozhazuje rukama a mysli si, ze mu chci dat napit z prsu asi na stojaka :a: jestli te to fakt zajima, urcite najdes fotky na netu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka