musím se podělit :-)

19.12.2008

Holky.. já se musím pochlubit, protože mi spadnul ten největší balvan ze srdce.. možná jste to všechny slyšely :-) dneska jsme podepsaly smlouvu na pozemek a zaplatili ho.. příští týden to pšlou na katastr!!! už máme kde stavět náš vysněný domeček!!! :c:

In reply to by Martii

Mě by zajímalo kolik by takovej baráček 4+1 plus garáž a průměrná zahrada vyšla pokud by si to čkověk aspon z polovičky stavěl sám...protože na barák za 2melouny nemáme a mít pár let určitě nebudeme ani na splácení takové hypotéky:-(jerabina

In reply to by Jerabina 30

Hodně... :( Já vím, že je to těžké, Martii si taky hodně s tímhle vytrpěla a teď jim to vyšlo a my - máme hypotéku na starý domek - nikdy si toho nepřestanu vážit, protože vím, že mnozí ji nedostanou :( Ale zas půjdu např. na mateřskou a bude bída :) ...... ale musíme věřit, že bude líp a bude, a hlavně nesmutnit... někteří si baráček a autíčko dovolí hned a ani si toho neváží, ale my jo, tak ať to vyjde i Tobě :) a všem, kteří o tom sní!!! :k: A Marti si to zaslouží :k:

byla tu nějaká řacha a pak se spustil sníh z deštěm.... holka to Ti byla pecka :) :k: Gratuluji a už žádné veliké starosti, jen ty fajn!

In reply to by Andělína

Andělí děkuju.. mám konečně možnost si užít vánoce :c: snad se do léta zregeneruju a může začít stavba :) projektík by měl být brzy hotový :)

tak to moc gratuluju, to je krasnej darek pod stromecek :) tak preju krasne planovani a at vam jde vsechno hladce!!! :///:

In reply to by lulisek

díky moc, do teď jsme si fakt všechno vyžrali, tak snad už se ta smůla prolomí a bude dobře.. projekt na domeček už je skoro hotový, takže to bude na nás a na penízkách, jak rychle budeme bydlet :c: opravdu krásný dárek :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka