dotaz??pomoc...

18.12.2008

ahojky včera jsme byla nakontrole v 31 plus 3dnech a dr.mi rekla,ze nemůženahmatat čípek,mám bejt v klidu a odpočívat,jinakmihrozí předčasnej prood,docela mě vystrašila...,prej jakmi odteče plodová voda,je po všem a musím dofakultky okamžitě,měla jste to taky nkterá tkhle..?díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,myslim si,že kdyby to bylo tak hrozné,že by tě poslali hned do nemocnice!Takže hezky lež,podkládej si pánev a nech se obskakovat :) Držím vám palečky!!!!!!!!!!!!!

Ahojky!!!Jasně, poslali by tě do nemocnice,kdyby to bylo akutní!!! Určitě jen odpočívej,polehávej,nejlíp si podkládej pánev,nohy nahoru,ať nezatěžuješ pánevní dno!!! Na minulé kontrole jsi měla ještě čípek dobrý?

In reply to by tehnoikstreeme.go

Ale to víš,že to přežiješ,přežily to jiné,tak to přežijeme i my. Já už nejsem hrdinka ani při sexu,taky mě to už dost bolí. Jo a hlavně nesexuj!!!To každopádně!!! Mi se to tak vyvolalo.Doktor mi řekl,že příště už nemusím přijít,já si užila a ráno už jela!!! :a:

In reply to by tehnoikstreeme.go

Bylo to tak,že jsme si večer užili,manžel jel na noční do práce a k tomu ještě na kole,byl konec května. No a pak jsem vstala v šoku v šest hodin,ucítila jsem takové lupnutí,utíkám na záchod a tam mi začala odtíkat voda. Manžel přijel z práce,já stále seděla na záchodě,jen jsem pootevřela dveře,on stál ve dveřích s kolem a já mu jen povídám.Jedeme do porodnice,praskla mi voda.Chudák nevěděl,co má dělat dřív.Pak jsem ale stejně lítala furt mezi záchodem a koupelnou,když už jsem myslela,že je to všechno,že už neteče,tak do sprchy,vložku a tak,pak zas znova,protože při sebemenším pohybu se mi roztekla znova. Tak jsem lítala asi tak hodinu,pak jsme už jeli a po osmé jsem byla po císaři.

In reply to by tehnoikstreeme.go

Jo,byl to fofr. Ale my jsme zase docela akčně sexovali nějak celé těhotenství a to úplně,takže i se spermatem,až potom jsem se dozvěděla,že jsme to vlastně neustále vyvolávali.Tenkrát jsme neměli net doma a o žádné takové stránce jsem nevěděla. Za to teď jsem moc ráda,že takové fórum existuje.

Já teda tohle neměla, ale musela jsem ležet pro zkracující čípek od 19. týdne. Ale neboj se, kdyby to fakt bylo hrozné, tak tě pošle do nemocnice hned. Nevím jestli jsi někdy četla co psala Hvězdička blýskavá (leden 2009). Ta je taky otevřená už jakou dobu. Končí 37. týden a ještě neporodila, i když by už fakt moc chtěla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky