tak mimi k vánocům nebude

19.12.2008

Ahojky holčiny,

tak si mylím že mi mi k vánocům asi nebude :\\: :\\: :\\: :r: :r: :r: , dneska to cítím v kostech že to dostanu, když né dneska tak zítra 100, já se z toho zblázním to chci od života tak moc???????? :\\: :\\: Proboha, Tenhle rok stál za h...., nic se mi celý rok nedařilo. :-g( :-g( Doufám že ten příští bude alespoň o něco lešpí doufám. :?
Jinak přikládám můj graf s moji prvníovulkou za celé snažení, ale bohužel bezvýsledné snažílkování :( :( :(
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=65449

Jinak chci Vám všem popřát krásné Vánoce a šťastný Nový rok. Těhulkám ať krásně rostou bříška, maminkám ať je dětičky moc nezlobí, a snažilkám ať už se konečně zadaří. :) :) :)

papa mazlik

Nezoufej, nic není ztraceno. :dance: Já jsem tohle měla před třemi dny. Taky že to MUSIM každou chvíli dostat, další den nic, včera mi břicho málem upadlo a dneska kromě toho že mám teplotu a pálí mě žáha vůbec nevim že by měla mrcha přijít... Taky nevim co si o tom myslet... Ale vydrž... a když dorazí tak nezoufej je před námi nový rok plný překvapení :one:

Ahoj, ještě to není jisté, třeba se zadařilo, uvidíš. Jinak ti přeji krásné, klidné svátky a ať se co nejdříve dočkáš také svého mimíska.

Hojki Mazlíku, chci se taky připojit, to co popisuješ, by opravdu mohlo být i těhu, tak nezoufej! Já měla teď u 2.těhotenství to samé, nosila jsem už preventivně týden vložku, jak mě bolelo břicho, vůbec jsem s tím nepočítala! No - a teď jsem ve 21.týdnu a pěkně se kulatíme! Měla to tak i kámoška, já jí nevěřila..Kvůli těm bolestem v pobřišku jsem šla i na gyndu, ikdyž už byl slabě pozit. test, jako bych to měla dostat každou chvílí..Přetrvávalo to ještě asi do 3.měsíce, musela jsem brát nějaký hormony na podporu těhotenství. A u první dcery to nebylo, tam naprosto bez bolestí, bez příznaků, jen bolí dost prsa..To mě bolely ale i před norm. MS..takže podle toho se to asi moc nepozná..Každopádně - i kdyby tento měsíc nic, vydrž, ono to přijde!! A vše nej do Nového roku a užij si vánoce!! Petra. :a:

Náhodou ten graf nevypadá tak zle. záleží jaká bude teplota zítra. Držím pěsti, aby stoupla. Pokud ne určitě to vyjde příští rok tan má být lepší než tento.

ale musíme se s tím smířit a žit naplno i tak, tak nezoufej, určitě se to povede příští rok :j) :j) a za rok už tu třeba budeš psát příspěvky jako novopečená maminka :!k:

Tak hezké Vánoce a užívej si volna
Šulcka

Ahojky mazliku, nezoufej ještě, grafík máš přímo nádhernej a to co cítíš nemusí být ms, ale příznaky těhu ;) ... ale každopádně i když to dostaneš, tak nebuď smutná a soustřeď se na další rok, který bude stoprocentně daleko lepší :D ... to zlý sis už vybrala a když ne tyto tak příští vánoce už určo budete slavit s jedním človíčkem navíc...i kdyby byl jenom bříšku :a: :one: :dance: :c: :\x:

In reply to by 1mazlik1

No mazliku mě se ten graf taky drží furt na stejno. Posílám ti ho:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=1

A pokud to nedostanu do 24.12. tak zkusím asi test... kdyby to náhodou vyšlo, aby to měl manža pod stromečkem... :s: .... ale spíš si myslím, že to nevyšlo vůbec nebo že to bude na test ještě brzy... ;) Uvidíme.... každopádně dám vědět a ty dej taky vědět... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka