Dohady s doktorem

19.12.2008

Tak si představte,včera jsem byla na kontrole 18+tt.A doktor se mne ptal jestli už cítím pohyby tak jsem mu řekla že už od 15+4tt a on se se mnou začal dohadovat že je to brzy a že mu to pak nevychází do termínu :? .Já jsem si připadala jako blbec a sedmilhář dohromady :jawdrop: až jsem měla chuť se ho zeptat který den by se mu nejlépe hodil.Ani si to nezapsal že se mám podívat doma do kalendáře!?!?!?!?!?! A tak vzniká důvěra mezi pacientem a lékařem.Tak nevím co si příště mám vymyslet za datum aby byl spokojenej :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holčiny děkuji to mi fakt pomohlo ,podělit se s Vámi o to.Teď si už jak blbka nepřipadám :a: :one: :a: Díky

SilvieS

No jo doktoři. ://: Jak jim něco nesedí podle tabulek, tak jsme divní my pacienti. :?
Mě se ptal až ve 22 tt, jestli cítím pohyby, tak jsem mu řekla, že ano. A neříkala jsem nic o tom, že už je cítím od začátku 18 tt.

Vůbec si tím nelam hlavu. Já měla pohyby od 14tt. Dr. mi taky nejdřív na KO v 16tt nevěřila, ale pak ji malá drcla a bylo. Posunula mi ale termín jen o 20 dní (kompromis). :s: :s: Konstatovala pak, že jsem asi citlivější, ale blba ze mě neudělala, je moc hodná. ;) Ten termín podle pohybů se udává jen ze strvačnosti, není vůbec přesný. Příště bych mu řekla, že to opravdu bylo v 16tt, a ať si trhne. :one: Tímhle se nestresuj, asi se špatně vyhajal a málo napapal. :s: :a:

Ahojky, nelam si s tím hlavu. Dle mého názoru je ten doktor pěkněj blb!!! :sick: Něco takového mě opravdu dokáže rozčílit. On přece není ve tvém těle, aby dokázal posoudit, jestli už pohyby cítíš nebo ne. A mít pohyby již v této době není nic neobvyklého . Mě se doktor už v 16. týdnu ptal, jestli pohyby cítím. :a:

ahoj, tady musím napsat. já cítila pohyby v 18 tt, prvorodička. taky na mě koukal divně a řekl, který den to bylo. a já si to nepamatovala, tak mi vrazil kalendář a řekl, určete si datum. tak jsem něco řekla, o týden později abych ho nenaštvala a pak jsem si to pořád vyčítala, že teď mám špatně spočítaný termín a bůhvíco...některý doktoř jsou fakt divný...přece můžeme bejt víc vnímavý

Ivulka
Ahojky myšinko, tak to mi trochu připomíná moji situaci. Myslím si, že jsem začala pohyby cítit asi kolem 18. týdne a sestra se taky hrozně divila, obvzlᚍ u prvorodičky, která je začíná cítit až kolem 20. týdne. No, prý je to možné, že jsem možná víc citlivá.Je ale fakt, že 15. týden je hodně brzy, ale kdo ví. Stejně to vůbec není důležité, termín porodu podle pohybů je jen orientační, absolutně nepřesný a NIKDO se jím neřídí, víš. Takže buĎ v klidu, rozhodující a nejvíce přesný je termín ze 13. týdne sono. Papa

In reply to by Ivulka

Ahojky Ivulko, já už budu rodit po třetí takže si myslím že rozpoznám pohyby od větrů a návíc mě malá několikrát slušně načutla až to semnou škublo.Proto mě ten doktor tak naprd že už to znám.Při předchozim těhu jsem je cítila 17tt a u prvního na začátku 19tt.Teď mám pocit že mám dost citlivé bříško vadí mi sebemenší tlak na bříšku.Vím že to není důležité a právě proto mi měl doktor věřit.hezký den :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky