dubnajdy

19.12.2008

ahojky holčinky tak jsem dnes byla na ko a Dr mi řekl, že to vypadá na holčičku, :qu: poprvé mi to řekl ve 20t a ted jsem ve 24 t tak se to už snad nezmění jaké máte zkušeností?

Kliknutím vložíte smajlíky:

:) ahojky,tak me rekli nejdriv ikluk,pak zase kluk,ve 20tt. holcicka,ve 22tt. na 3d zase holcicka a ve 24.tt kluk tak si vyber :s:

ahojky, tak ti moc gratuluji k holčičce... :\x: :qu: :a: já údajně čekám chlapečka, řekli mi to na VZU v 20 tt. Tak doufám že to tak i bude.. :s: Přeji Ti krásný těhulkování hodně zdravíčka a štěstíčka..Hanka

No podle toho, co všechno už jsem tady četla je možný snad úplně vvšechno :00: Ale věřila bych tomu, že to holčička bude :one: Nic jinýho nám ani nezbývá, než v tomhle dr. věřit. Gratuluju k princezně :qu:

Mě doktoři tvrdí pokaždý něco jinýho, takže já na ně moc nedám, ale pokud Ti to řekl už podruhý tak by se tomu veřit dalo. A byla jsi i na 3D uz?:-)

kozlovka

In reply to by Lukášek duben

Ahoj Sari, tak nevím mě řekl doktor ve 20tt holčičku, na kontrolním ve 22tt mi doktorka taky řekla holčičku a ve 23tt na 3D to byl najednou kluk jako buk... No nedalo mi to a 13.1 jdu na druhé 3D a uvidím.

In reply to by kozlovka

a co si s manželem přejete? Já bych chtěla moc a moc holčičku, kluka už mám, ale tak nějak to už neřeším. Věřím na svou intuicii tak uvidíme co to bude až to bude. Ale ten 3D ve mě pořád hlodá , ale chtěla bych jít tentokrát do Olmiku pokud máte někdo číslo...napište mi ho prosím zkusím to do třetice :dance:

kozlovka

In reply to by Lukášek duben

manžel toužil po klukovi, ale já zase po holčičce.. Tak nějak jsem tušila už od začátku že to bude holčička a když mi to potvrdily tak jsem byla strašně šťastná. Manžel to vzal skvěle a já začala s nákupama.. Pak ale přišel 3D utz a tam mě vyvedli z omylu... Kluk jako buk a pindík tááááááááák velikej :jawdrop: no co se dalo dělat... Strašně jsem to obrečela, ale za pár dní to bylo už dobrý..Manžel se od té doby nosí jako páv a je strašně hrdej a všem se tím chlubí.. Já jsem statečně schovala všechno růžové a zašla znovu na nákupy. Teď už mi to ani nepřijde a strašně se těším na našeho Davídka. Moc ho miluji a těším se až ho poprvé uvdím, to se do něj zamiluji ještě víc... :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

In reply to by kozlovka

Ivete to je kasný zdravíčko je nejdůežitější spíš mě štvou ty věci, nechci mít vše v neutrálu ale růžový mám taky a jak říkáš ještě je čas přinejhorším koupíme modré já jdu na 3d 7.1 do Neratovic tak uvidím mějte se všichni moc krásně papa

In reply to by kozlovka

Ivete moc vám děkuji nene na 3 D jsem nebyla chystám se tam 7.1 tak uvidím také vám všem držím palečky at se vám vyplní pohlaví které si přejete a moc děkuji za zprávičky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky