kojeni

19.12.2008

Holky muzete poradit, uz jsem z toho docela zoufala. Maly vyzaduje skoro porad moje prso, hrozne kvuli tomu vyvadi, kdyz mu ho nedam a pak stejne skoro vubec nepije. Nevim uz co s tim.Mam pocit, ze kojim 24hodin denne. Je mu 19 dni.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,mě malej taky pořád brečel hlady.A kdyžjsem ho dala k prsu tak si párkrát cucnul a nic.A za půl hodiny zase.Byla jsem z toho neštastná :§) .Pak mi dr. řekla at to nevzdávám a střídám prsa a bylo to lepší.Ted nám jsou 4 měsíce a kojím třeba až po 4 hodinách.Chce to opravdu vydržet!! :one:

Mohl by pomoci dudlík, ale hlavně bych nepřikrmovala umělou výživou. Zkus to vydržet a přikládat ho, jak vyžaduje, i když se zdá, že pije málo. Chce to trpělivost, ale vyplatí se to. Mně malý taky začal ve 3 týdnech křičet třeba půl hodiny po kojení, ale pak jsem zjistila, že má jenom žízeň, tak jsem mu dala napít ještě 5 minut z druhého prsa a bylo po křiku. A teď má malý už 7 a půl měsíce a kojíme pořád.

Začla jsem používat dudlík,ale když nepomůže ani to a malá ho vyhazuje musí u mě nastoupit příkrm. I doktorka mi řekla,že ať kojím tak maximálně půl hoďky a pak musím nasadit Nutrilon zblajzne 60ml.

kdyby to byl spurt, tak by baštil. to se asi jenom u tebe uklidnuje...řekla bych dudlík, ale ten můj třeba nesnese cokoliv umělýho v puse, jenom prso a nebo svojí ručku...tak nevim..

jediné, co mě napadá, je zkusit dudlík. já se mu dlouho bránila, abych ho malému dala, ale nakohnec ho dostal, protože stále plakal a ten dudlík ho alespon na chvíli uklidnil. Teď mu jsou 4,5 měsíce a dudlík už ho moc nebaví, lepší je palec, nebo někdy i celá ruka v puse.

Ahoj, pokud přibírá tak hlady t určitě nebude a hlavně by pak sál, jediné co ti mohu poradit jenaučiti na dudlík. Já to měla to samé, pořád u prsa tak jsem jí týden po porodu dala dudlíček a vše je super, teď ho chce jen když jde spinkat a u prsa je ukázková, napije se a sama se odpojí.

Ahoj! Ja si myslím,že buď máš málo mléka a on křičí hlady,ale to by ti nepřibíral a nebo potom pořád vyžaduje tvoji přítomnost.Já jsem to měla s malým taky tak a prostě jsem mu dříve,ja za 2hodiny nedala,protože když ho kojíš pořád tak si jen cucne toho předního mléka a to zadní nevypije a tím předním se nezasytí a pak má hladI v noci ho takhle kojíš a nebo spínká? :a: .To přední mléko obsahuje hodně fruktózy a může ho z toho bolet i bříško.Držím ti palce,jsou to někdy nervy.

takhle to měla známa, a malej měl 8kg ve 3 mesících nauč ho na dudlík bude to pro nej stejné jako kdyby dudlal prso.

Ahoj to může být více věcí. Malý vyžaduje prso a když mu jej dáš, tak necucá? To by znamenalo, že si z tebe udělal živý dudlík. Anebo se napije jenom trochu, třeba máš málo mlíčka a malý vycucá tu trochu a za chvíli má zase hlad. No a taky ve 3 týdnu přichází růstový spurt a dětí mají najednou velkou potřebu jídla a mlíčko nestačí, ale to se během pár dní spraví. Zkus se podívat na tyto stránky, jsou to super stránky o kojení a najdeš tady spostu odpovědí www.kojeni.net :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka