Vyvolání MS

19.12.2008

Ahoj holky..uz se snazime od zari o miminko a porad nejak nic..uz jsem z toho hotova...dostala jsem to tyden po vysazni prasku, pak az 22. rijna a od ty doby vubec nic. Delali mi minuly tyden krevni HCG testy a pry vysla totalni nula. V pondeli jsem byla na injekci na vyvolani MS. Ta ale porad nedorazila. Dnes je patek a nic..je to 59. den cyklu...jsem z toho na budku..mate nekdo zkusenosti s vyvolanim MS? pripadne - je mozny, ze jsem tehotna a mimi se zabydlelo pozdejs? nechapu, protoze doktor rikal, ze deloha ma hranicni velikost a ze cipek mam prosakly, coz by ukazovalo na priznaky tehotenstvi...ale HCG nic...jsem zoufalaa

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem snědla poslední prášek na Vánoce loňského roku, takže od Nového roku jsem nic nebrala. Dosala jsem to v termínu, ale v únoru jsem to nedostala vůbec, až v březnu. Potom jsem to dostávala se spožděním cca 5dní a v květnu jsem otěhotněla :) Před 9-ti lety jsem byla 2x na injekci pro vyvolání a vždy jsem to dostala až 9 den.

Ahojky,tak já měla nejdelší zpoždění 10dní(2x) a po injekci jsem to dostala nedýl za dva dny..a dr mi tehdy říkal,že děloha je zakrvená,ale že to může být jak příprava na ms,tak možné těhu,ale poprvý nebylo..podruhý ano,ale chvilinku(pak to odešlo s další ms).S delším zpožděním zkušenost nemám,ale holky tady některý jo,tak snad ti napíšou svoje zkušenosti.Testík jsi ted někdy zkoušela?Ale,já ti nevím,myslím si,že krevní test už by měl být pozitivní už i ten minulý týden což jsi byla nějaký 52den cyklu?

In reply to by Lidussinka

minuly cyklus taky mela dost dlouhy, asi 48 dni...asi mas pravdu..test jsem nezkousela, proste jsem tu moznost tehotenstvi zavrhla a nechtelo se mi koukat na jednu carku..myslis, ze bych ho mela zkusit? jinak ti moc drzim pesticky, abys mela brzy //, tvuj pribeh sleduji

Ahoj, já jsem byla na vyvolání MS 2x a jednou jsem to dostala do týdne, ale podruhé až tak 15dní od injekce. Pokud ti ms nepřijde do 14 dní od té injekce, tak bys měla jít na další. Každopádně mezi tím si dělej ráno testy. Ale pokud jsi v krvi hcg neměla, tak nevím nevím...ale neboj, určitě to vyjde. A od září to zase není tak dlouho!!! ;) pa

Ahoj, mohla by jsi být těhotná, ale myslím si, že tohle je už na dr a asi to bude chtít ještě pár dnů, ale měl to dr pořádně vyšetřit, aby se MS nevyvolávala zbytečně a injekce tak případně neškodola mimi, pokud tam je.

In reply to by Nik.

prave ze jsem na testu mela slaboulinkou carku...jenze me doktor poslal na krev na odbery a to pry vyslo uplne negativne, tak mi tohle pondeli pichli neco na vyvolani ale MS neprisla...jo a pres UTZ rikal, ze pry ma m nizkou sliznici, tak to taky nenasvedcuje tehu...jen me napadlo, jestli se v ty dobe treba terpve nemohlo mimi usazovat, to by nebylo videt a hormon by se mozna neprojevil? ja nevim, uz nicemu nerozumim..

In reply to by meiah

Já si myslím,že by to mimi bylo už uhnízděné minulý týden,ale je fakt,že při takové rozhozené ms kdo ví kdy byla ovulace.A tý injekce se nemusíš bát i kdybys byla těhu,je to jen nějaký hormon,který podpoří co se v tobě děje..to znamená,že bud nabudí tu ms,aby přišla nebo podpoří to mimi,aby se udrželo. :)

In reply to by meiah

ze jsem ten samy den slysela doktora, jak vola nejake pani a omlouval se ji, ze je to fakt ojedinely, ze by se stavalo, ze dva testy jim vyjdou jeden pozitivni a jeden negativni..

In reply to by meiah

No já už se ničemu nedivím.Od doby co se snažím a co chodím sem,jsem už četla tolik podivuhodných příběhů,že je možné všechno.Třeba jsem i někde četla,že holce,která si prostě nějak byla jistá,že je těhu,řekli,že není a pak jí volali,že se omlouvají,že jí řekli výsledky někoho jinýho.
Taky jsem si říkala,že jsou jen vyjímky ty co jsou těhu a mají ms a já byla taky jedna z nich a dr mi i sám říkal,že si mám po ms zkusit test,že některý ženský mesntruují i do 4měsíce a fakt byli tam dvě//.Tak si ho pro klid duše zkus a uvidíš :) A pak dej vědět ;)

In reply to by Lidussinka

pribehy, vid...taky se nekdy divim...vim stopro, ze jsme byli asi 4 kdo cekal na vysledky testu ,ale ze by se talhle spletli se mi nezda..a kdyby jo, tak od nich okamzite odchazim...no, kazdopadne jeste nakoupim testy...dekuju moc za podporu...urcite se ozvu, vlozim to pak jako novy pripsevek...a co u tebe? uz jsi se radila s doktorem co dal?

In reply to by meiah

Nemáš za co.Já už mám doma papír na laparoskopii...v lednu si vyřídím předoperační a jdu na to.Pak podle výsledků(pokud budou ok)to asi necháme chvilinku zase být jestli to půjde a pak do CAR v Teplicích a uvidíme.
Já nevím no,zdá se mi,že oplodnění není hlavní chyba,ale nějak to zahnízdění asi nejde.Už jsem měla 2x poz.test a pak přišla ms,jak se tak někdy stává a často,aniž by to ženská poznala a myslí si jen,že to opožděná ms.A jednou se to i povedlo,ale nestačilo se ani ukázat na utz a odešlo to.Tak nevím čím to mlže být a snad na to příští rok přijdeme a bude :cc):

In reply to by Lidussinka

nejaka ta leydenska mutace ci tak nejak jsem u tom cetla? ze maminka neudrzi miminko kvuli nepratelskemu prostredi ci tak?...a co na laparoskopii? mas nejakou cystu nebo se budou jen divat na pruchodnost..to je takovy to, jak mas po tom dve jizvicky?...urcite na to prijdete brzy a mimisek bude brzy

In reply to by meiah

To vůbec nevím a snad na to v tom CARu přijdou v čem je chyba.Jo na průchodnost,žádné cysty nemám a vajíčko se zřejmě uvolnuje,když jsem byla chvilku těhu,ale prý tam můžou být miniaturní srůsty na první pohled neviditelný,který mi tou látkou co mi tam vstříknou by mohly prorazit..nebo tak nějak a mohlo by to jít líp..nebo můžu mít třeba průchodný jen jeden vejcovod..nevím..snad to pomůže :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka