pohlaví

19.12.2008

Ahojki holčiny, těhule či netěhule, mám takový dotaz, myslíte si, či máte nějaká zkušenosti, jestli platí některé "osvědčené" rady ohl. tvoření budoucího pohlaví..? Myslím tím např.ovlivnění pohlaví podle čínského lunárního kalendáře, otěhotnění v plodné dny/kluk/, před ovulací/holka/ apod.?? Či nějaké jiné "fígle"?? :s: Díky za odpovědi. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Myslím si že, čínský lunární kalendář, teorie s krví, tvar břicha apod. jsou možná zábavné a u někoho možná i souhlasí, ale naprosto nesmyslné. Jediné čemu věřím a je i doloženo, je teorie styku v období plodných dnů. Několik dní před ovulací - spíš holčička, v den ovulace spíš kluk. Příroda si nakonec stejně ale udělá co chce. :ww:

Tak já chtěla 1.kluka, tak jsme to zkusili cca v prostředku cyklu (žádné měření teploty, stravy či něco podobného), kluk se nám narodil :cc): . Druhé samo sebou jsem chtěla zas holčičku, tak jsme to zkusili 8. a 10. den od MS a čekáme holčičku. :girl: Čínský horoskop mi vychází, dle Dr. Plzáka mi nevychází.

Podle výměny krve pokud máš mladčí tak je to holka pokud jí má mladčí partner tak je to kluk, všem okolo to sedí tak snad se trafíme i mi :c: :c:

jojo, pak jsou ještě teorie "sedmi let" - že každých sedm let se tělo ženy přetváří z "kluků" na "holky" - akorát ti nikdo neřekne kdy která fáze začíná a kdy končí
teorie že když je chlap při oplodňovacím sexu nahoře, je to kluk, když je nahoře ženská, bude to holka
teorie dle toho, co jíš v těhu
atd

ale myslím si, že to jsou všechno spíše kecy, i když ne nezajímavé :)

Ahojky, nevím jestli se tomu dá věřit, ale u nás to docela vyšlo. Mluvila jsem o tom s dr. na UZ, a pak četla něco podobného v 21. století.
Jsou dva druhy spermií - mužské (malé, rychlé, ale nežijí dlouho) a ženské (velké, pomalé, ale žijí déle). Prý když čeká vajíčko na spermii (nejčastěji pohl. styk v době ovulace) je z toho nejčastěji kluk, a když čeká spermie na vajíčko (nejčastěji pohl. styk před ovulací) je z toho nejčastěji holčička. :00:
Víš, už bylo tolik teorií, co jíst a nejíst apod., že si myslím, že je to stejně na náhodě. :dance: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky