Kdy si připavit tašku do porodnice?

18.12.2008

Ahoj holky ..mám dotázek ..termín mám na přelomu leden- únor, tedy momentálně jsem 33+4tt , tak by mě jen zajímalo, jak si vy ostatní připravujete věci do porodnice?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jsem si sbalila tento víkend jen dobalím.Jsem totiž dost nervózní a všichni do mě rejou že mám děsně velký bříško že snad musím porodit každou chvíli tak si to pomalu dávám dohromady.Takže dobalím věci a je to.Jinak jsem na mímo tento týden vše vyprala a vyžehlila a dala do skříně takže jsem na příchod připravená.Vím že je to docela brzy termín mám 10.2.09 ale chci mít o vánocích klid,pak se přehoupne pár dnů a je tu pomalu konec ledna tak si říkám že takhle se nebudu trápit pak spěchem a budu jen relaxovat :) první těhu jsem 14dnů přenášela tak uvidíme jak to bude teď. :a:

ahojky, tak já mám termín 18.2., ale jdu na císaře, takže spíše kolem 5.2., kdyby to nedejbože přišlo dřív, tak si chci zabalit hned po Vánocích. Už ted hážu do postýlky věci do porodnice(vložky atp.), po Novém roce to sbalím a budu vyčkávat :)

No raději si ji nachystej už teď, já měla pořád čas a pak najednou jsem přijela dom a pakovala jsem co si vezmu sebou, a zjistila co mi všechno chybí, ještě mezi dveřma sem si nechala vyfotit pupek a frčela jsem :s: :a:

Ahojky!!!Já mám termín 10.2.,budu se sto pro balit už v polovině ledna.Poprvé jsem rodila na přelomu 36. a 37.týdne,takže ať jsem raději připravená!!! :a:

In reply to by kockral

Ahoj. Někde píšou nabalit tašku už dva měsíce před porodem, jinde měsíc. Já začla věci do tašky shromažďovat někdy v 32.tt a teď už mám vše v klídku připravené - jsem ted v 37tt, ale cítím, že by to mohlo přijít i dříve. Jen doufám, že to není zákon schválnosti, že čím dřív máš sbaleno, tím později porodíš :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka