9 měsíců

19.12.2008

Přeji krásný den!!! Příští týden nám bude 9 měsíců a protože nevím jestli se sem dostanu, tak se vám jdu chlubit teď :///: Táááák a co umíme....umíme sedět, stát, chodit v postýlce, lézt jak turbo myška, uklízet ;) ..tím stylem že všechno vyhazuje, prostě musí mít ped sebou čisto. Umíme dělat "berany, berany duc", pá pá, říkat nenene a vrtět při tom hlavičkou, říkáme mama, baba, ale táta ne....na toho jsme nějak zapoměly. Kakáme i čůráme na nočníček...a když řeknu že jdeme hají tak mi rázně odpoví "ně ně ně". Milujme brokolici s těstovinami a se smetanou...a vanilkový pribiňáčky. prostě je veselo a to i v noci (teda mně moc ne) :\/: :00:

No páni, to je ale šikulka :a: Hlavně s tím nočníkem, známá má holčičku a tý je rok a čtvrt a ne a ne na něm sedět :n: Tak moc gratulujeme a jen tak dál :one:

:girl: Simonka je krásná, roztomilá holčička a koukám, že ti dělá samou radost. Jen tak dál, alespoň víš že ji máš. Vždyť je to krásný :c: :c: Holky přejeme Vám krásné, pohodové Vánoce, hodně dárečků pod stromečkem :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka