Ahoj holky potřebuju pomoct

19.12.2008

Ahoj holky,chci se zeptat jestli náhodou některá nevíte co s tím,já vubec nemužu v noci spát kvuli kyčlím hrozně to bolí a stříli do stehen tak pořád z jednoho boku na druhy a ráno bolí i sedací svaly nevíte některá co by pomohlo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky já si říkám že to musím vydržet,cvičit nemužu,hrozí mi předčasny porod,čekám dvojčátka tak mám klidovy režim,ono taky to jedno leží uplně dole u pipky tak si říkám jestli to není taky tím no co se dá dělat,ale je to teda děs!Jinak díky za rady!!!!!!!!!!!vím že trpíme všechny ale nic se dělat nedá pro mimča to musíme vydržet :)

In reply to by marhau

Ahoj, mně na tohle hodně hodně pomohl těhotenský podpůrný pás. Jak se malá otočila hlavičkou dolů, tak levá třísla a všechny ty vazy a svaly kolem levé kyčle mě bolely tak, že jsem se nemohla bez pořádné bolesti v noci otočit a po vstání z postele bylo několik kroků utrpením, než jsem to rozchodila. Co jsem ho začala nosit, tak je to o mnohem, mnohem lepší.

Ja to taky tedka posledni dobou mam.Je to des, neda se kvuli tomu ani spat.Ale nejhorsi pro me je ze me boli bricho treba kdyz jdu jen 100-200metru do obchodu, zacne mi tvrdnout bricho a dostanu strasne krece do spodniho briska, je to fakt desny, manzel je ztoho taky na nervy, normalne se musim zastavit, a odpocinout si, chvili postojim, a pak muzu zase chvili jit, nez to prijde znovu.Vcera to byla tak desny ze sem sla v predklonu, a normalne sem si rikala jestli nebude lepsi jet do nemocnice, mate to nektera????Diky

In reply to by Naninka2002

to mě bolí u toho ještě v podbříšku pak se bojím jestli to nejsou porodní bolesti,jsem otevřená trošku už jsem ležela kvuli tomu i v nemocnici chtěli mě zašít ale po těch hororech co mi každy navyprávěl a hlavně jeden doktor a ten tvrdil že to není potřeba,tak jsem to odmítla a raděj ležím no ale víš jak,chvíli pak zas na druhy bok no pořád dokola a nakonec to musím rozchodit jak to bolí.

In reply to by Naninka2002

Ahojky!!!Mi tvrdne taky břicho po delším stání,nebo delší chůzi,ale takové křeče,že jdeš až v předklonu,to si myslím,že není normální,raději si zajdi k doktorovi!!!

Já nevím,ale myslím,že takové Fastum gely a tak nemůžeš,on je to vlastně něco jako ibalgin v masti,taky způsobuje prokrvení,tak POZOR!!! Jinak si zkus různě podkládat nohy,boky,zkus si dát pod sebe měkkou peřinu,nebo nějaký pořádný polštář,to si myslím,že je to jediné. Taky trpím!!! To asi všechny!!! :a:

ahojda, taky mě trápil podobný problém cca v 28.tt, ale zklamu tě, na to asi nic nepomůže, roztahuje se pánev a třísla trpí. Já chodila chvíli jako kachna,jak to bolelo, ale přešlo to!!!Začala jsem chodit pomaleji a večer cvičila na velkám balonu. Takže vydrž, bude líp. :a:

rada bych poradila jsem taky ve 26tt a reknu ti ze v noci nespim nejde to.bolesti nemam ty jsem mela adoktor mi rekl ze mi na to nic neda ze je to tim tehotenstvim.tak co treba si to namazat nejakym gelem proti bolestem zkus to..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka