Ahoj Deníčku, ahoj holky

19.12.2008

Ahoj Deníčku, ahoj holky, tak jsem včera byla už překecaná že si udělám test jestli tam budou // nebo ne ale večer jsme si s miláčkem dali vínko a mě bylo celou noc tak špatně že jsem chodila snad každý dvě hodiny na záchod :sick: a pila jsem jak duha. A to jsem toho zas tolik nevypila. :00: Takže jsem si řikala že to nemá cenu ráno dělat testík. Jinak mrcha zatím pořád nedorazila. A dneska kromě toho že mě pálí žáha /víno??? :? / tak mi nic neni. A nebolí mě skoro ani břicho :00: Tak vám nevim... :jawdrop:

No nevím,ale ze začátku těhu právě bříško bolí jak kdybys to měla dostat.. ím jak se mimi uvelebuje v děloze :cc): Proto je to těžké poznat to chce počkat na testík jinak to stejně nevyřešíš ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:one: zkusím to nepít a nečůrat :qu: ale holky tady psaly že měly zpoždění po kontryhelovym čajiku. Já ho pila prvních 14 dní cyklu. Tak nevim jestli to nemůže být po něm... :?

In reply to by ajsha

Ahojky,tak držím palečky :)
Já měla to zpoždění a právě jediná souvislost mě napadá s tím čajem.První měsíc jsem ho pila do ovulky a pak už ne a měla jsem 5dní zpoždění,ale občas,když jsem se utřela po malý jsem měla na papíru špinavou tečku,pak vypukla.Ted jsem ho pila celý měsíc a měla zpoždění dva dny,bez špinění,třetí den to začalo,ale bylo to jiný,začalo to větším špiněním a ne jako obvykle rovnou krev,pak se rozjela.Tak si to můžeš posoudit podle sebe a doufám,že u tebe to bude :cc):

In reply to by ajsha

Tak vidíš,třeba tam mimi je a budeš ten případ,kdy ani žena pomalu o těhu neví jak jí nic není. ;) Takhle v začátcích je hodně těžký rozpoznat jestli přijde ms nebo je to náznak toho,že je tam :cc): Tak uvidíš..a jak dlouhý máš zpoždění?

In reply to by kac.kaa

Děkuju. břiško občas píchne ale žádná katastrofa. Nechci zkoušet test hned jak to nedorazí ale už jsem taky zvědavá jak babka :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka