POMOC pálení žáhy

16.12.2008

Tak už opravdu nevím co stou žáhou :-/) 6 týdnu do porodu a ta blbá žáha palí čím dál víc :w: už mi nepomáhaj ani ty Reni.Tak nevím co dělat je to hnus :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, holky tu doporucovaly i jine tabletky nez Rennie, tabletky sehnatelne v lekarne. mne taky zaha zlobi a Rennie zatim pomaha. :e):

ahoj, taky mě to trápí, ale rennie docela zabírají, pomohla mi i Activia(fakt každý den), večer si už dávám jen suché věci a taky žádný bublinky, jinak asi neporadím :(

Ahoj, mně ke konci Rennie už taky nepomáhalo, ale pálení žáhy se vůbec nedostavilo, pokud jsem k večeři zblajzla takové to velké rodinné balení smetanového jogurtu. Musí být ale pořádně tučný, třeba choceňský max, nebo něco podobného.
Jo a kdysi jsem měla problémy s překyseleným žaludkem, na to jsem prostě pila smetanu ke šlehání! :a\|:

Ahojky!!Já ti zkusím poradit,zní to divně,ale četla jsem to na netu,psal to doktor. Sedni si,dej ruce nahoru,jakoby ses vzdávala a takhle vydrž alespoň 20 minut. Mi to teda pomáhá,jak ty píšeš,tak jsou už mi k ničemu veškeré sirupy,tabletky,ale tohle je fajn. Doktor tam psal,že pálení žáhy je vlastně nedokonalé zvracení.Nevytrávené jídlo se vrací zpět do hrtanu a kyseliny si dělají svoje a to díky tomu,že něco tlačí na žaludek,nebo se žaludek nedovře,takže když dáš ruce nahoru,tak se to tam prý zaklapne a díky tomu to ustoupí!!! Zkus,uvidíš,mi to opravdu pomáhá,chce to čas a trpělivost,někdy mi to pomůže po 5 minutách,někdy až za dýl. Jinak každopádně papej po troškách a hodněkrát za den. :a:

In reply to by monika 2

To mi ani nemluv,já se navečeřím v sedm a v deset večer mě ještě pálí,jednou jsem musela spát v sedě až do půlnoci,v leže to prostě nešlo,to mi už připadalo,že mám asi žaludek až v puse.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka