tak jsem to dostala :-((((

19.12.2008

Ahoj holky, tak od rána bulím jak blbá a nejde to zastavit :r: . V noci jsem to dostala a i když jsem to tušila, že těhulka nejsem, tak mě to úplně rozhodilo. Dostala jsem to o dva dny dřív, tak aspoň narozky oslavím už snad v klídku. Každý měsíc si říkám, že budu nad věcí a nenechám se rozhodit a teď jsem úplně zlomená. Už nemám vůbec sílu na snažilkování. Na přítele jsem pořád protivná a podrážděná, jako by za to mohl on. O víkendu budeme mít ještě ke všemu jeho dcerku, kterou má z prvního manželství a to je vždycky pro mě hodně náročné. :spid:

Já to dostala ve středu, musíme to brát z té lepší stránky ( já ms dostala spoň pravidelně, což vidím jako plus) a věřit, že příště se zadaří Hanča

nic si z toho nedlej, to prejde. my se taky porad snazime a nic. snazeni me uz taky nebavi...bud rada, ze jsi to alepson dostala...ja to nedostala, mela slabou carku na testu..ale krevni testy HcG totalni 0...takze v pondeli jsem sla na vyvolani MS a doted nic..chjo

Ahojky,vím jak ti je,my se snažíme rok a půl a tohle období bezradnosti u mě vypuklo před dvěma měsíci,ale už se to zase zlepšuje,asi i tím,že jdu po Novým roce na laparoskopii,tak tomu dávám naději,že to pomůže.Ale,i tak při každý ms na mě tak padne ten smutek,naštěstí jen den dva a je to pryč..tak uvidíš,že za chviku už bude zase líp a zase se budeš na vše dívat jinak a s nadějí a nadšením.Vybreč se a to tě snad trochu zklidní a pak se začni těšit na ty svátky,jak se budete s přítelem věnovat jen sami sobě :) A kdo ví jestli Nový rok nepřekvapí..?... :cc): :one:

In reply to by Kateřinka25

i když prášky jsem vysadila už minulý rok v listopadu. Měla jsem potom ale nějaké zdavotní problémy, operace slepáku atd.... takže jsme to snaženíčko trošku odložili. Teď budu druhý měsíc brát prášky na podporu ovulace, ale vůbec nevím jestli je mám nasazovat a nebo se na to úplně vykašlat.
A vy se Kačko jak dlouho snažíte ? Víš s tou dcerou je to hodně složité, já mám děti strašně ráda a troufám si říct, že to s něma umím, ale tady je to někdy na palici. Její matka ji má pěkně zmáklou a řeší všechno přes malou. Takové ženy by neměly mít vůbec děti, já nechápu jak někdo může tak trápit a vydírat svoje dítě!!!!!! Pořád jsem čekala, že to chce čas a nějak se to uklidní, ale už je to třetí rok a je to stále horší ( a to jsem nebyla příčina rozvodu, přítel už byl 2 roky, když jsme se seznámili rozvedený ) Ale ty máš asi podobné zkušenosti, tak je to zbytečné nějak víc rozebírat............... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka